Skocz do zawartości

[opona] przyczepna, lekka, tania - Street

RzemieN

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

kenda knarly 2.3(kuzyn jezdzi i ok ale mi sie nie podoba jakos...) albo tioga dh 2.1(ale tutaj raczej kolo 70zł)ale moge polecic szczerze.

Napisano

Tak 1/2 na 1/2 ;) zeby dobre byly w miescie a przyczpne chociaz troche na piasku, nad jeziorko szczegolnie latem bede czesto robil wypady :)

Napisano

no to nie wiem...ja tam na miescie jak pozyczalem streetowki to dobrze mi sei na porzadnym biezniku jezdzilo jak ma byc tanio i lekko to bedzie malo bezpiecznie,jakies przeciecia oponki i dobicia czeste pewnie beda...

Napisano

tego flame używa sporo osób ale tylko za względu na cene. Waga kosmiczna, a przyczepność poza suchym asfaltem pewnie żadna

Napisano

To ja się podepne odrazu, czy można znaleźć oponke do streetu (nie mniejsza niż 2.0) która bedzie ważyć poniżej 500 gram? Mam teraz semislicki kendy kobry 2,0 i chcialbym cos lżejszego i ciut szerszego.

Napisano

A około 500 gram? moga byc troszke cięższe, ale zalezy mi na wadze i aby trzymaly jakos sie juz, bo teraz moje semislicki to porazka, co chwile snake jakis.

Napisano

dla mnie stretowa oponka powinna miec jednak wyzszy bieznik a waga przy tej cenie to raczej kolo 700gr bedzie wtedy przy w miare niezlym zabezpieczeniu przed snakiem

Napisano

hmm przy tej cenie czyli jakiej?:) ja nic o cenie nie pisalem. 700 gram to troche dużo, po wymianie byłbym 200 gram w plecy na parze, chociaż coś za coś.

Napisano

Jeżeli szukacie tanich i lekkich oponek to polecam coś od Continentala, np:

- Vertical 2,3 680g

- gravity 2,3 770g

-Survival PRO 2,3 605g

Do streetu nie są idealne, ale poradzą sobie i w trudnym terenie, i na asfalcie. No i masa chociażby survivala po prostu zachwyca,

Napisano

Jest jeszcze Nokian XXX i Hookwormy Maxxisa,ale je cięzko dostac i sa drogie.Holly Roler jest fajny i wiele znanych osobistości ja ujeżdza, ja bym w to celował<_<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...