anulkaa Napisano 30 Maja 2011 Napisano 30 Maja 2011 Naprawdę nikt się nie wybiera z małopolskiego na tegoroczny zjazd? Może jednak ktoś się skusi? Ledwo zipie w górach, ale jadę! Fajnie by było nie jechać samej. ---- Letters from earth
klapciok Napisano 1 Czerwca 2011 Napisano 1 Czerwca 2011 ja moze bym sie wybral ale gdzie to sie odbywa i jak to wszystko wyglada poniewarz ponieważ jestem swierzak świeżak i nic na ten temat nie wiem
MirekH81 Napisano 1 Czerwca 2011 Napisano 1 Czerwca 2011 z tego co gdzies wyczytałem to 1 lipca, ale gdzie to nie wiem
premier2 Napisano 2 Czerwca 2011 Napisano 2 Czerwca 2011 No cóż Panowie, czynność wybitnie trudna, wymagająca lat wprawy i doświadczenia LINK lub Forum rowerowe! Sprzęt, rowery, doświadczenia ---> Imprezy rowerowe i Patronat Medialny ---> Zloty i imprezy fr.org a dalej to już sobie chyba poradzicie...
MirekH81 Napisano 2 Czerwca 2011 Napisano 2 Czerwca 2011 Dziękuje za podpowiedz Czyli pierwszy weekend lipca w jakichś Głuchołazach czy coś...z tego co widzę to jak na razie trochę ponad 20 osób...myślałem ze taka impreza ma większą frekwencję
anulkaa Napisano 7 Czerwca 2011 Autor Napisano 7 Czerwca 2011 A to dla mniej niż 50 osób nie warto się wybierać? Kameralna atmosfera powoduje, że jesteśmy w stanie się lepiej poznać. ---- Letters from earth
premier2 Napisano 8 Czerwca 2011 Napisano 8 Czerwca 2011 Do tego naprawdę świetne miejscówki do objechania w zacnym gronie, więc zdecydowanie warto
MarcinGoluch Napisano 8 Czerwca 2011 Napisano 8 Czerwca 2011 Ahoy! Lista to jedno, a chętni lub ci którzy się pojawią drugie. Liczę na szybko ok 40osób. Heh swoją droga taka ekipa na rychlebskich to będzie niezłe wyzwanie .
anulkaa Napisano 13 Czerwca 2011 Autor Napisano 13 Czerwca 2011 Fajnie, fajnie, ale dla mnie to pewnie będą wycieczki pieszo-rowerowe. ;-) Byłam w Krościenku w ostatni łikend, więc wiem. :-P Tak jak pisałam, żadnym przecinakiem nie jestem, nie mówiąc już o tym, że przez większość życia jeździłam raczej po lekkich góreczkach. Także nie bać się a zapisywać się! Nie będziecie ostatni! ;-P ---- Letters from earth
MarcinGoluch Napisano 15 Czerwca 2011 Napisano 15 Czerwca 2011 Spokojnie ja od hmmm listopada nie siedziałem na rowerze. Jest głód i chęć jazdy ale przed Zlotem jak zrobię dwie wycieczki to będzie max. A Rychleby jakie są każdy widzi
kamfan Napisano 20 Czerwca 2011 Napisano 20 Czerwca 2011 ja sie z małopolski wybieram:) jedzie ktoś jeszcze z Krk?
anulkaa Napisano 21 Czerwca 2011 Autor Napisano 21 Czerwca 2011 Samochód / Pociąg? Jak planujesz swój dojazd?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.