Shadowcat Napisano 15 Grudnia 2005 Napisano 15 Grudnia 2005 Jak poinformowała Interia.Pl: Jeden z czołowych polskich kolarzy Sławomir Kohut przebywa w szpitalu Śląskim w Cieszynie. We wtorek podczas treningu uległ poważnemu wypadkowi drogowemu w miejscowości Ogrodzona na Śląsku Cieszyńskim - poinformowali w środę cieszyńscy policjanci. LINK Rety...niech ten rok się wreszcie skończy bo na świecie zabraknie sportowców :-?
Gość BikerFG Napisano 15 Grudnia 2005 Napisano 15 Grudnia 2005 tez slyszalem ale na radiu lokalnym ze Sławek Kohut mial wypadek i niestety ma dosc spore obrazenia glowy i ciezki stan.
Marix Napisano 18 Grudnia 2005 Napisano 18 Grudnia 2005 i to jest dosc niedaleko mnie i z kazdym takim wypadkiem sobie uswiadamiam ze czasami to nas tez niewiele dzieli od takiego wypadku, tu mamy przykłąd zawodowiec jechal prostą drogą a jeden palant i...
Ecia Napisano 18 Grudnia 2005 Napisano 18 Grudnia 2005 A czy to prawda - ktoś coś wie? - że on bez kasku jechał ? Tak czytałam w jakiejś gazecie... Pozdrówko ze współczuciem ...
thomash Napisano 19 Grudnia 2005 Napisano 19 Grudnia 2005 Na ten temat nic nie wiem, ale często widzę kolarzy szosowych, szczególnie w telewizji którzy jeżdżą bez kasków tylko w czapeczkach z daszkiem...
jurasek Napisano 19 Grudnia 2005 Napisano 19 Grudnia 2005 Tomku nie tylko w TV ale i w realu niedawno gościliśmy w naszym hotelu braci Wadeckich i tak jak piszesz na treningi w czapeczkach śmigali UWAŻAJMY NA SIEBIE
jo_jacek Napisano 19 Grudnia 2005 Napisano 19 Grudnia 2005 Eh.. sam sie czasem boje samochodów - las wymiata ;-) Zobaczcie to jest artkuł bo on jest znany.. ciekawe ile takich lub podobnych wypadków jest na codzien o kótrych nikt nigdzie nie pisze..
Wilku Napisano 19 Grudnia 2005 Napisano 19 Grudnia 2005 No słyszałem o tym!I potwierdzam że często widzę szosowców w czpaeczkach a nie kaskach!Wracaj do zdrowia Kohut
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.