Skocz do zawartości

[wypadek] Polski kolarz ciężko ranny w wypadku

Shadowcat

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak poinformowała Interia.Pl:

Jeden z czołowych polskich kolarzy Sławomir Kohut przebywa w szpitalu Śląskim w Cieszynie. We wtorek podczas treningu uległ poważnemu wypadkowi drogowemu w miejscowości Ogrodzona na Śląsku Cieszyńskim - poinformowali w środę cieszyńscy policjanci.

LINK

Rety...niech ten rok się wreszcie skończy bo na świecie zabraknie sportowców :-?

Gość BikerFG
Napisano

tez slyszalem ale na radiu lokalnym ze Sławek Kohut mial wypadek i niestety ma dosc spore obrazenia glowy i ciezki stan.

Napisano

i to jest dosc niedaleko mnie i z kazdym takim wypadkiem sobie uswiadamiam ze czasami to nas tez niewiele dzieli od takiego wypadku, tu mamy przykłąd zawodowiec jechal prostą drogą a jeden palant i...

Napisano

A czy to prawda - ktoś coś wie? - że on bez kasku jechał ;) ? Tak czytałam w jakiejś gazecie...

Pozdrówko ze współczuciem :) ...

Napisano

Tomku

nie tylko w TV ale i w realu

niedawno gościliśmy w naszym hotelu braci Wadeckich

i tak jak piszesz na treningi w czapeczkach śmigali

UWAŻAJMY NA SIEBIE

Napisano

Eh.. sam sie czasem boje samochodów - las wymiata ;-) Zobaczcie to jest artkuł bo on jest znany.. ciekawe ile takich lub podobnych wypadków jest na codzien o kótrych nikt nigdzie nie pisze..

Napisano

No słyszałem o tym!I potwierdzam że często widzę szosowców w czpaeczkach a nie kaskach!Wracaj do zdrowia Kohut

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...