JaN007 Napisano 26 Kwietnia 2011 Napisano 26 Kwietnia 2011 Witam, tak jak w temacie. Czy znajdę coś lepszego niż Token ? Dodam, że jeżdżę bez wkładki, więc ważne aby nie było za twarde.
Qamal Napisano 27 Kwietnia 2011 Napisano 27 Kwietnia 2011 Po kilometrze tylek bedzie cie bolal bez wkladki na tokenie
Mod Team safian Napisano 27 Kwietnia 2011 Mod Team Napisano 27 Kwietnia 2011 E, nieprawda, Token jest ok, używam od zeszłego sezonu i nawet bez wkładki spokojnie można pojeździć, nie jest źle
Pacholski Napisano 27 Kwietnia 2011 Napisano 27 Kwietnia 2011 Max dystans bez wkladki to kolo 10-12 km. Up, siodelko to indywidualna sprawa. Jeden moze robic trasy 50 km bez wkladki a drugi wytrzyma tylko 10 . Tak czy siak... Polecam Tokena .
Fenthin Napisano 27 Kwietnia 2011 Napisano 27 Kwietnia 2011 Ciężko będzie o coś innego czerwonego w tej cenie, więc chyba faktycznie tylko ten Token zostaje. Jeśli zaś chodzi o wygodę, to samo słyszałem kupując San Marco Blaze. A mimo to zaryzykowałem i okazało się, że mój tyłek woli je nawet bardziej niż poprzednie Selle Royal Mach.Jak na ironię dziś usłyszałem "Jak możesz jeździć na tym siodełku?! Przecież na nim nie da się usiedzieć". Więc... każdy ma inny zadek i nic z tym nie zrobimy. Ale jedna ważna sprawa. Twarde siodło wcale nie musi być niewygodne jeżdżac nawet bez wkładki.
ukaniex Napisano 27 Kwietnia 2011 Napisano 27 Kwietnia 2011 Czasem na allegro pojawiały się używane SLR TT w tym kolorze, poluj.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.