magnus Napisano 8 Kwietnia 2006 Napisano 8 Kwietnia 2006 heh mostek ogólnie nie byłby zły (znasz może wage?) ale chyba za długi do streetu u mnie po tygodniu jazdy (mialem go na poczatku w XC rowerku) byl juz caly czarny i nawet napisu na nim nie bylo widac:P
Driver Napisano 8 Kwietnia 2006 Autor Napisano 8 Kwietnia 2006 ogolnie jest dlugi, nie dobry na lekki fr
magnus Napisano 9 Kwietnia 2006 Napisano 9 Kwietnia 2006 No wlasnie, przyzwyczailem sie do niego, ale bede musial krotki zestaw hussfelta kupic, teoretycznie latwiej rower bedzie sie wtedy wyrywac i bedzie zwrotniejszy.
Serek_s91 Napisano 9 Kwietnia 2006 Napisano 9 Kwietnia 2006 A ja mam pytanie, czy u was w mieście oprócz waszych dartmoorów jeżdzą jakieś inne ?? Ja u siebie widziałem street fightera.
Gavron Napisano 9 Kwietnia 2006 Napisano 9 Kwietnia 2006 U mnie jeszcze nie widziałem innego Dartmoora - ale wątpię, żeby w Krakowie był tylko mój....
magnus Napisano 9 Kwietnia 2006 Napisano 9 Kwietnia 2006 ja tez jeszcze oprocz mojego , nie widzialem na zywo innego. ale juz namowilem kumpla i bedzie bral albo fightera albo SS 2006, wiec bedzie nas dwoch na miescie na Dartmoorze
mmmak Napisano 9 Kwietnia 2006 Napisano 9 Kwietnia 2006 u mnie w mieście oprócz mojego są jeszcze 3 ale żdnego nie widziałem bo kolesie jeżdza fr w lesie i nie wyskakuja na miasto:)
bajuwookierun Napisano 9 Kwietnia 2006 Napisano 9 Kwietnia 2006 no jako że Gavron zaprosił to witam:) fotki wstawić nie mogę z dwóch powodów...bo nie ma połowy części i jeździć póki co nie chce...i bo zniknęła opcja dołączania fotek do maili:) Pozdrawiam
Gavron Napisano 9 Kwietnia 2006 Napisano 9 Kwietnia 2006 bajuwookierun nie zwlekaj zbyt długo @Magnus - mam pytanko czy nie spada Ci łańcuch podczas skoków, bo widzę, ze nie masz ani przerzutki ani napinacza ? Pozdrawiam! EDIT : Wiadomo coś apropos naszego loga "Dartmoorowców" ?
magnus Napisano 10 Kwietnia 2006 Napisano 10 Kwietnia 2006 nie spada bo skróciłem maxymalnie:) czzaaasem spadnie, ale bardzo żadko. Polecam taki zabieg zamiast napinacza ( oszczednosc masy i kasy). Pozdrawiam
Kywak Napisano 10 Kwietnia 2006 Napisano 10 Kwietnia 2006 Czesciej by Ci spadal, jakbys robil 180 z miejsca do feakie to by lecial strasznie, wiem cos o tym niestety .
Gość Gość Napisano 10 Kwietnia 2006 Napisano 10 Kwietnia 2006 Co do loga Dartmoora to niewiadomo. Panowie z Velo maja nas w dupie.
bajuwookierun Napisano 10 Kwietnia 2006 Napisano 10 Kwietnia 2006 Ale wypas rama! Już jeździ:) Jupi. W ogóle w porównaniu do 19,5 to sama skacze:) Ale przyznam że przód podobnie się wyrywa. Niewiele łatwiej w porównaniu do 1,8kg Accenta. Za to tył lata jak szalllony:) Wypas ramka. Jeszcze muszę poustawiać przerzutki i heble i będzie cacy. A w ogóle to Gavron miałeś rację. Jeździ mi się nawet wygodniej niż na moim poprzednim bajku! Tyle że póki co trochę mnie plecy bolą. Ale to pewnie kwestia przyzwyczajenia. Pozdrawiam
mmmak Napisano 10 Kwietnia 2006 Napisano 10 Kwietnia 2006 kupiłem dzis ochraniacze 661 i siodełko dartmoora:) jezdzi sie super a w ochraniaczach dzis wogołe sie nie bałem i latałem 1 metr dalej potem zapodam foty
magnus Napisano 10 Kwietnia 2006 Napisano 10 Kwietnia 2006 @baju a jakiego Dartmoora masz? PS WITAM WŚRÓD NAS:) PS 2 zrobiłem dzisiaj SINGLA na darmoorze całkowitego, bez napinacza itp ::D głowka pracuje
kordzio Napisano 10 Kwietnia 2006 Napisano 10 Kwietnia 2006 bajuwookierun, no to czekamy na fotki! PS. Dla mnie z tymi ogromnymi tarczami będzie wyglądał nieziemsko!!
Serek_s91 Napisano 10 Kwietnia 2006 Napisano 10 Kwietnia 2006 Ja dzisiaj 1 raz jeździłem na moim darmoorze Kurde rower mam dosyć lekki , facet z serwisu mi powiedział że poniżej 13 będzie na pewno Ciekawe ile w tym prawdy Jak będe mial czas to go zwarze A zdjęc nie dam bo nie mam cyfraka :/ A specyfikacje kiedy indziej bo teraz nie mam zbytnio czasu
Gavron Napisano 10 Kwietnia 2006 Napisano 10 Kwietnia 2006 Ja dziś upgradowałem sobie Shift Guida I pozbyłem się przerzutki na przodzie (denerwowała mnie ). Z mojego Darta jestem baaaaardzo zadowolony
magnus Napisano 10 Kwietnia 2006 Napisano 10 Kwietnia 2006 lekki? tez bym chcial odchudzic mojego dartmoora:(ciezki rowerek wyszedl skubany...
bajuwookierun Napisano 10 Kwietnia 2006 Napisano 10 Kwietnia 2006 Jako że tu nie mogę walnąć załącznika zdjęcie będzie w dziale na czym śmigacie. Nie wiem czemu tu nie mogę zdjęcia dodać. Jak ktoś obejrzy to uprzedzę: tak wiem siodełko ni ch*** nie pasuje:) No i zmieniłem opony na bardziej...miastowe:) Nie takie traktory jak wcześniej. Rower stracił trochę uroku na tym ale za to zyskałem na prędkości dość znacznie:) No i reszta już mi się podoba:)...a miałem super przygodę. Rozpinanie łancucha bez narzędzi...po czym jak już przełożyłem go dwa razy bo w złą stronę puściłem i przeskakiwał to teraz jak ustawiałem przerzutki zobaczyłem że mam spinkę!!! Rewelacja:) Pozdrawiam
Serek_s91 Napisano 11 Kwietnia 2006 Napisano 11 Kwietnia 2006 Lekki jest w moim przekonaniu na pewno jest lżejszy od mojego Gianta :] Mam z przodu sztywniaka więc klocek z niego wyjść nie mógł P.S postaram sie w tym tygodniu dać jakieś porządne foty tylko musze skombinować cyfraka, jak nie skombinuje bedą foty by SE K700i
Gość Gość Napisano 11 Kwietnia 2006 Napisano 11 Kwietnia 2006 700i robi jak dobrze pamietam 640x480 z opcją powiekszenia wiec nie jest tak źle no ale cyfrówka to cyfrówka
bajuwookierun Napisano 12 Kwietnia 2006 Napisano 12 Kwietnia 2006 muszę przyznać że moim zdaniem dartmoor ma dość dużą wadę. a mianowicie prowadzenie do linki hebla hydraulicznego. są tam tylko pół wycięcia takie na ramie więc nijak kabel tego się nie chce trzymać. a z kolei jak wziąłem zipami to ociera mi o linki bo są dość blisko. No i skończyło się na tym (przynajmniej u mnie), że kabel jest na zipy ale idzie obok linek po którejś ze stron ale wcale nie w tym korytku. Też tak macie? Może ja do czegoś nie doszedłem i to można jakoś inaczej zrobić
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.