doriand1 Napisano 16 Kwietnia 2011 Napisano 16 Kwietnia 2011 Witam, mam pytanie czy takie coś będzie bezpieczne dla ramy. Kupiłem Accenta el nino i niestety mam sztycą 27.2mm a potrzebuje 31.2mm. Tokarz powiedział, że może mi zrobić tulejkę z tworzywa. Ale czy długość 6.5cm nie będzie za krotka? czy nei rozwali mi to ramy? Proszę o szybką odpowiedź, gdyż w razie czego, muszę go odwołać. Pozdrawiam
rastatajm Napisano 16 Kwietnia 2011 Napisano 16 Kwietnia 2011 Poszukaj w necie ile cm mają takie redukcje i będziesz miał odp. Ja myślę, że powinna mieć min z 8cm.
Gość Napisano 16 Kwietnia 2011 Napisano 16 Kwietnia 2011 Moim zdaniem długość tej tulei powinna być nie krótsza niż odległość od limitu sztycy do jej końca.
Mod Team Puklus Napisano 16 Kwietnia 2011 Mod Team Napisano 16 Kwietnia 2011 TO już taki problem sobie wymienić sztyce na nową ?? później ci rama pęknie i będziesz biadolił...sztyca nie jest jakaś strasznie droga...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.