Szprycha Napisano 8 Kwietnia 2011 Napisano 8 Kwietnia 2011 Dlaczego temat w którym chyba w sposób kulturalny proszę o radę, sugestię został przeniesiony do śmietnika ? No jest tu coś czego nie rozumiem. LINK DO ZEZŁOMOWANEGO TEMATU http://www.forumrowerowe.org/topic/87168-cross-goral-czyli-co-brac/ W takim razie ja też was odsyłam do śmietnika i żegnam.
premier2 Napisano 8 Kwietnia 2011 Napisano 8 Kwietnia 2011 REGULAMIN: 1. Zanim założysz temata ) Skorzystaj z wyszukiwarki - być może analogiczny temat już jest już na forum. Jeśli jest, ale Twoim zdaniem nie wyczerpuje w pełni zagadnienia - dopisz się do niego zamiast zakładać nowy. b ) Zobacz czy na Twoje pytanie nie ma odpowiedzi w dziale FAQ. 2. Nazwa Tematu a ) Temat umieszczamy w przeznaczonym dla niego dziale. b ) Temat zaczynamy od ogólnego nakreślenia, czego dotyczy dany wątek, w nawiasie kwadratowym; następnie dodajemy krótki, ale konkretny opis zagadnienia. Ma to na celu ułatwienie innym użytkownikom poruszania się po forumowym archiwum - a autorowi wątku zapewni maksimum szans na uzyskanie szybkiej i wyczerpującej odpowiedzi. Np: czy będzie dobry dla mnie? - Źle [rower] Giant Iguana za 1700zł - czy będzie dobry do XC? - Dobrze [rower] - Źle [sPD] RITCHEY COMP - PROBLEM Z REGULACJĄ!!!! - Źle [spd] Ritchey Comp - problem z regulacją - Dobrze. Zaakceptowałeś regulamin, rejestrując się na forum. To tylko konsekwencja nie stosowania się do jego zapisów. Jest dział dla użytkowników niezarejestrowanych i tam te zasady nie obowiązują...
Szprycha Napisano 8 Kwietnia 2011 Autor Napisano 8 Kwietnia 2011 Czyżby przyczyną było coś tak błahego jak brak [rower] przed tematem ? Jesli tak to założone nowy tym razem poprawnie napisany i mam nadzieje że sie znowu nie rozczaruje.
premier2 Napisano 8 Kwietnia 2011 Napisano 8 Kwietnia 2011 tak, to było przyczyną wywalenia tematu do śmietnika. Informacja o tym również znajduje się w regulaminie forum.
Root Admin Mieciu Napisano 9 Kwietnia 2011 Root Admin Napisano 9 Kwietnia 2011 prosimy o czytanie regulaminu i dostosowanie się do prostych zasad. W przeciwnym wypadku konta będa blokowane. Temat jest walkowany od samego poczatku istnienia forum, więc nie ma sensu przerabiać go po raz kolejny.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.