lukaszs Napisano 3 Kwietnia 2011 Napisano 3 Kwietnia 2011 niestety nie dotarłem........ plany rowerowe spaliły na panewce....... może następnym razem???!!!
RudaMarylka Napisano 4 Kwietnia 2011 Autor Napisano 4 Kwietnia 2011 niestety nie dotarłem........ plany rowerowe spaliły na panewce....... może następnym razem???!!! Z pewnością
Loxlei Napisano 4 Kwietnia 2011 Napisano 4 Kwietnia 2011 Ooo , gulasz. W zeszłym sezonie na koniec maratonów dawali kanapki z pasztetem. Tak na bogato
carminex Napisano 10 Kwietnia 2011 Napisano 10 Kwietnia 2011 Witaj Marylka! Jeżeli jeszcze interesuje Cię pomysł wypraw -1, -2 i więcej dniowych to myślę, że mógłbym troszkę Ci zaproponować. Jakieś wyjazdy w kilkuosobwym składzie, rekreacyjnie, bez napinki z możliwością zobaczenia czegoś ciekawego. Nie chcę dostać bana za jakieś krypto, więc jak jesteś zainteresowana napisz na priva. Pozostali także mogą pisać -tworzymy grupkę znajomych i jeździmy też z dziećmi (czasami), tak by wyglądało nasze portfolio
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.