lukaszsz Napisano 29 Marca 2011 Napisano 29 Marca 2011 Witam Czy moglibyście mi doradzić w wyborze wkładu suportowego - chcę wymieć suport klasyczny na pakiet . obecny suport (klasyczny) ma parapetry :68xoska 124.5 , mufa M35 BSA , mocowanie korb : kwadrat. czy któryś z poniższych wkladów jest dobrym zammiennikiem?: 1.wkład suportu 124.5mm BB-40 2.BB-7420ST kwadrat, rozmiar 68x124.5 Proszę podajcie mi link do regulaminu, bo nie znam jego treści i nie wiem jak korzystać z forum. Wprawdzie podczas rejestracji zaakceptowałem treść regulaminu, ale wtedy go nie przeczytałem, o ja nieszczęsny! Nie spodziewałem się, że kiedykolwiek będę musiał go znać. Wybaczcie bracia i wspomóżcie w potrzebie.
Mod Team sznib Napisano 30 Marca 2011 Mod Team Napisano 30 Marca 2011 Te suporty co podałeś będą ok. Regulamin jest w lewym górnym rogu pod napisem "Forum", obok "patronat"u. http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Grand231 Napisano 30 Marca 2011 Napisano 30 Marca 2011 Przy suporcie patrzysz się tylko na jego rozmiar, gdyż musi być on dostosowany do korby którą posiadasz. Oraz oczywiście czy jest ona na kwadrat, Octalink, Wielopust.
Mod Team Puklus Napisano 30 Marca 2011 Mod Team Napisano 30 Marca 2011 I ewentualnie gwint, najpopularniejszy BSA gwint angielski, nieco mniej (a raczej duzo mniej) gwint włoski - większa średnica gwintu i oba gwinty prawe, i legendy mowią o gwintach francuskich - taka sama srednica i oba gwinty prawe.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.