Skocz do zawartości

[siodełko] Zakup nowego, (zepsute od Cross Hexagon V6)

raqall

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!

Mam rower Kross Hexagon V6, jeżdżę na nim myślę że z półtora roku. Po roku zepsuło mi się siodełko, koniec się oderwał. Chcę kupić nowe (mam teraz najtańsze jakie było w Tesco B) - ok. 15zł). Na tym co było od początku dobrze mi się jeździło. Teraz jest okropnie... Proszę o linki na allegro, które będzie wygodne (jeżdżę dość dużo, po górach, asfalcie). Rowerek mam dokładnie ten, takie siodełko było od początku (Selle Royal):

image_url-127480-1269020071.jpg

W sobotę chyba wybiorę się do sklepu rowerowego. Jakie wybrać? Jak szukać?

(To mój pierwszy post, mam nadzieję, że mnie nie zjecie :))

Z góry dzięki za odpowiedzi.

Napisano

Ja od siebie polecam model Pure V, ja co prawda posiadam wersję Pure V Race, ale ergonomia jest taka sama. Wygoda bardzo wysoka nawet bez pampersa spokojnie pykniesz 50 km, przy dłuższych dystansach czuć siodełko. Wykonanie przynajmniej w mojej wersji stoi na bardzo wysokim poziomie wszystko zrobione z naturalnej skóry, wysokiej klasy szwy. Szczerze polecam.

Napisano

Aha... WTB rządzi. Goście z tej firmy chyba z Diabłem cyrograf jakiś podpisali, że im te siodła tak dobrze do du... pasują

Napisano

Kupiłem właśnie nowe siodełko WTB Speed V na allegro :). Dzięki, można zamknąć, zobaczymy jak się sprawdzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...