Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 12

Odi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dzisiaj własnoręcznie zrobiłem bacik, oraz powoli zabrałem się do robienia stojaka co by serwis bika sobie nieco ułatwić :icon_cool:

Napisano

Forum rowerowe i nuda świąteczna zdecydowanie niekorzystnie na mnie działają hihihi ...gdyż ..... wymyśliłam sobie zakup nowego roweru :)

No a a dzisiaj lenistwo jednak wygrało, miało być wieczorne kręcenie ale nic mi się nie chce wallbash.gif

Napisano

30km. Chrupanie z okolic suportu/korby. Jutro będe grzebał, czyścił bo mnie to denerwuje. No i jutro (prawdopodobnie), przyjdzie do mnie paczka a w niej hebel SLX. Wypas.;]

• Mod Team
Napisano

Kumpel poszedł na piłkę więc musiałem jeździć sam i nawet dobrze, że tak wyszło, bo była ostra jazda a nie gadanie o pierdołach ;) 52km na ostro, na maksa, ze średnią równo 30km/h :D Tylko ciężko ranny jestem i mam problemy z chodzeniem po schodach.

Napisano

Wczoraj było przyjemnie i leśnie :P Mała wycieczka rowerowa "szlakiem lisów". Mój rower jakoś to przeżył :) Dziś czas na konserwację.

a wieczorkiem planowana trasa miejsko-nadmorska, zapewne wśród wyjątkowo nawalonych "majówkowiczów" wrrrrr teehee.gif

Napisano

Maraton próbny na trasie 20km w Zdzieszowicach zaliczony :icon_mrgreen: Było pozytywnie pojeździć w grupie mój pierwszy :icon_wink: W Sobotę będzie Powtórka. Ogólnie dziś 53km zrobiłem. Polecam Mini 20Km ciekawa trasa dla ambitnego amatora MTB :thumbsup:

Napisano

aaa właśnie apropo dętki, to dziś jadąc widziałem chyba rekordową liczbe osób prowadzących rower. Jeździłem ok 2h20min i widziałem, gdzieś tak 5-6 osób prowadzących rower, z kapciem. Jak nigdy. Dla mnie to lekkie zaskoczenie.

Napisano

60+km po drogach i bezdrożach (polnych, i przez pola)

było by więcej ale wiaterek tak dawał się we znaki, że skróciłem (dokładniej nie wydłużyłem) trasę...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...