Skocz do zawartości

[ korba ] truvativ hussefelt - czy bedzie dobry ??

Ogór

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

MECHANIZM KORBOWY TRUVATIV HUSSEFELT HSS-4

# długość ramion 175 mm

# tarcze 32 stal / 22 stal

# osłona z polikarbonu

# system mocowania osi ISIS

# 4-ramiona

# korba w pełni rozbieralna

# śruby w komplecie

# wstawiona specjalna tuleja do pedałów zapobiegająca zniszczeniu gwintu

co o tym sadzicie :?: :?:

http://allegro.pl/show_item.php?item=71187144

chcialem jeszcze dodac ze roweru bede uzywal min w streecie i dircie :) aa i czy da sie do tego zalozyc rockring :P :roll:

Napisano

Super korba jak za tą cenę, najlepsza to tych dyscyplin(ale street rasowy, to tylko SS, pamiętajcie :P ). Rockring jak widać już jest w korbie tak wogle 8)

Dodam że kupowałem od tej gościówy, zero problemów :wink: No i też tą korbę, ale czy problemy będą, to się niebawem okarze :)

Napisano

rockring masz w komplecie polikarbonowy a ja chcesz inny ewentualnie przerobic na single i dac dwa to nie ma sprawy raczej nie slyszalem zeby nie dalo sie zalozyc do podobnej korby a wybor dosc dobry do tego co piszesz jesli tylko przelozenia Ci pasuja :-D

Napisano
  Kywak napisał:
To chyba ostro przeplacil, bo ja gdzies ostatnio taniej widzialem, jak znajde to zapodam linkiem/infem :D .

ale on to kupil w wakacje :P:P na poczatku :D 8)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.