Skocz do zawartości

[help] Filmy - skąd ściągnąć ?

Stukan

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hey! Od dłuższego czasu poszukuję filmów typu NWD i Kranked...Kiedy dowiedziałem się o stronce http://snow.plus.ru/collection/mtb.html ta juz nie działała :/ Emule ściąga mi max. 2 kb/s więc zrezygnowałem. W DC mam poblokowane jakieś porty i też prawidłowo mi nie ściąga :|. Pozostaje więc Http i Ftp, jednak nie potrafię nic znaleźć...Proszę o pomoc!

Napisano

A jakich uzywacie programow do sciagania ?

Napisano

A jak oglądać ściągniete juz filmy ? Deamonem albo jakims programem w tym stylu ?

Napisano

Nom, ja tez mam z tym problem :/ Sciaglem Cd1 z NWD i mam 2 pliki: cue i bin, jak otwieram to w deamonie to plytka ma 600 kb :/

Napisano

No dobra, wszedłem ale mogę otworzyć tylko "files", jak kliknę na coś innego to jest "file not found". :( A jak nawet otworzę Files i kliknę na jakiś folder albo plik to znowu "file not found" :-? O co chodzi? :? :-o

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Napisano

a ja mam pytanko techniczne. Ściągnąłem JIB 2 ale w żadnym programie nie chce mi się film odpalić. Czy potrzebne są jakieś specjalne kodeki do JIB'a???

Napisano
:) ostatnio testowalem k-lite codec pack 2.54 full i on ma chyba wszystkie kodeki potrzebne do ogladania filmow :!:
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...