Mod Team Lookas 46 Napisano 30 Maja 2011 Autor Mod Team Napisano 30 Maja 2011 Z tego co wiem to sam kolor nie wpływa na cenę koszulki tylko ilość kolorów na koszulce. Prawdopodobnie dopłacać trzeba za nadruk o ponad 4 kolorach. MarcinG powinien być lepiej poinformowany odnośnie tego tematu
arakros Napisano 1 Czerwca 2011 Napisano 1 Czerwca 2011 no marna ta organizacja troszkę a ja do kogo mam wysłać projekt i do kiedy ?
kyloziom Napisano 1 Czerwca 2011 Napisano 1 Czerwca 2011 Z tego co wiem to sam kolor nie wpływa na cenę koszulki tylko ilość kolorów na koszulce. Prawdopodobnie dopłacać trzeba za nadruk o ponad 4 kolorach. MarcinG powinien być lepiej poinformowany odnośnie tego tematu Właśnie kolor wpływa na cenę koszulki. Tylko zostało się dogadać co i jak. I ja mogę zbierać
MarcinGoluch Napisano 2 Czerwca 2011 Napisano 2 Czerwca 2011 Panowie spokojnie dzisiaj zamknę negocjacje cenowe, podam numer konta i kwotę.
daid Napisano 14 Czerwca 2011 Napisano 14 Czerwca 2011 no właśnie, nie opierdzielaj się do zlotu dwa tygodnie zostaly
MarcinGoluch Napisano 14 Czerwca 2011 Napisano 14 Czerwca 2011 Panowie i Panie ja w tym roku z powodów wszelakich mam mocno ograniczony czas na organizację. Pisałem do Koszulkowa dwa razy i mnie zlali. Jeżeli będzie zainteresowanie to zaraz koszulkowo jeszcze pomolestuje ale musimy być nastawieni, że koszulki dostaniemy po Zlocie.
kyloziom Napisano 3 Lipca 2011 Napisano 3 Lipca 2011 To jak będzie z tymi koszulkami dla uczestników??
Mod Team safian Napisano 14 Września 2011 Mod Team Napisano 14 Września 2011 I jak tam, wszyscy zapomnieli, czy nic z tego nie będzie?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.