Skocz do zawartości

[ustawka]Spotkanie Łodzkiej strefy XC-Zone ;)

Lukaszeczek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Fajnie że znalazło się kilka osób :)

Ja jutro około 12-13 będe na rowerku start w Centrum kierunek nieznany.

Jakby ktoś miał ochote zapraszam na pw.

Pozdrawiam

Dawid

• 3 tygodnie później...
Napisano

Sezon cykloturystyczny czas zacząć. Na początek proponuję objazd Zalewu Sulejowskiego. Pojedziemy przez Wiskitno, Wolę Rakową, Dalików, Czarnków, Wolbórz, Barkowice, Sulejów, Błobie, Bukowiec, Twardą, Smardzewice, Swolszewice, Miłoszów, Wolbórz i dalej powrót tą samą trasą. Większość trasy to drogi asfaltowe.

Termin: 9 marca (sobota)

Zbiórka: Wiskitno, godz. 9:00

Dystans: 130 km (+ dojazd do Wiskitna)

Tempo jazdy: turystyczne / postoje

Powrót ok. godz. 17:00

Warto ze sobą zabrać coś do picia i jedzenia (lub korzystać z napotkanych sklepów). Gdyby czas jazdy się wydłużył przyda się oświetlenie roweru. Jeżeli pogoda będzie wybitnie niesprzyjająca (np. deszcz) wyprawę przekładamy na 16 marca.

Zobacz jak było w 2008r. Dookoła Zalewu

Krzysztof Wiktorowski (tel.881062089)

Napisano

No, ta... zaczyna się:P fajne rzeczy akurat jak ja nie mogę... a jak będę mieć wolne to pewnie klasycznie nic nie będzie:D

Robimy może jakieś powitanie wiosny? Internet mi mówi, ze w 2013 przypada on na 20go. To jest czwartek... więc może jakiś trip w sobotę 23go?

Napisano

ano się zaczyna ale widać że od razu trzecia wojna....130 kaemów come on:) jak ktoś chce się wybrać na szosę w tym tygodniu może pisać jestem dyspozycyjny ale do maks 50 km dystansu :)

ano się zaczyna ale widać że od razu trzecia wojna....130 kaemów come on:) jak ktoś chce się wybrać na szosę w tym tygodniu może pisać jestem dyspozycyjny ale do maks 50 km dystansu :)

dobra udało się zrobić 42 ze śr ~25 km/h na razie na tyle mnie stać:D

Napisano

Pixion ja z chęcią się wybiorę na MTB jak matka boska pieniężna dopomoże to już 29er`em ale na 3x10 oraz czas bo w marcu trochę go mało bo już po planowane mam wyjazdy

• Mod Team
Napisano

Ja jestem mocno ograniczony również z czasem, głównie przez weekendy zajęte przez te przeklęte studia. Fakt faktem 16,17 coś się pojeździ, byle nie teren bo tam błota po pachy.

• Mod Team
Napisano

Podziękujcie mnie! :) Ja Wam tę pogodę taką wspaniałą zamówiłem. Wszystko za karę jak się planuje jakieś dziwne wycieczki w czasie kiedy studenci muszą iść na uczelnię, O!

Napisano

coś mi się wydaje że i taK pojadą bo orgiem jest WIKI hehe widzę że wszyscy w formie już na sezon skoro kilometraż nie odstrasza nikogo:)

• Mod Team
Napisano
coś mi się wydaje że i taK pojadą bo orgiem jest WIKI

Sam wiki napisał że przekładają na 16.03, z uwagi na śnieg,deszcz i wiatr :P

Napisano

To ja w tej sytuacji odpuszczam. Pojeżdżę sobie samochodem albo MPK. Oczywiście ciągle jestem chętny w bardziej sprzyjających okolicznościach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...