SwietyGniew Napisano 14 Lutego 2013 Napisano 14 Lutego 2013 Chętnie się dołączę. Od godz.18-tej możemy ruszać
DawidCentrum Napisano 15 Lutego 2013 Napisano 15 Lutego 2013 Fajnie że znalazło się kilka osób Ja jutro około 12-13 będe na rowerku start w Centrum kierunek nieznany. Jakby ktoś miał ochote zapraszam na pw. Pozdrawiam Dawid
Xanagaz Napisano 2 Marca 2013 Napisano 2 Marca 2013 Dzień dobry, dziś pojeżdżone. Wiosna idzie, ktoś jedzie next weekend? http://www.gpsies.com/map.do?fileId=entwgmqcvgdyvwki
Mod Team Pixon Napisano 3 Marca 2013 Mod Team Napisano 3 Marca 2013 16,17 marzec szosa, o ile pogoda pozwoli
Xanagaz Napisano 4 Marca 2013 Napisano 4 Marca 2013 Sezon cykloturystyczny czas zacząć. Na początek proponuję objazd Zalewu Sulejowskiego. Pojedziemy przez Wiskitno, Wolę Rakową, Dalików, Czarnków, Wolbórz, Barkowice, Sulejów, Błobie, Bukowiec, Twardą, Smardzewice, Swolszewice, Miłoszów, Wolbórz i dalej powrót tą samą trasą. Większość trasy to drogi asfaltowe. Termin: 9 marca (sobota) Zbiórka: Wiskitno, godz. 9:00 Dystans: 130 km (+ dojazd do Wiskitna) Tempo jazdy: turystyczne / postoje Powrót ok. godz. 17:00 Warto ze sobą zabrać coś do picia i jedzenia (lub korzystać z napotkanych sklepów). Gdyby czas jazdy się wydłużył przyda się oświetlenie roweru. Jeżeli pogoda będzie wybitnie niesprzyjająca (np. deszcz) wyprawę przekładamy na 16 marca. Zobacz jak było w 2008r. Dookoła Zalewu Krzysztof Wiktorowski (tel.881062089)
alkor Napisano 4 Marca 2013 Napisano 4 Marca 2013 No, ta... zaczyna się fajne rzeczy akurat jak ja nie mogę... a jak będę mieć wolne to pewnie klasycznie nic nie będzie:D Robimy może jakieś powitanie wiosny? Internet mi mówi, ze w 2013 przypada on na 20go. To jest czwartek... więc może jakiś trip w sobotę 23go?
silenoz Napisano 5 Marca 2013 Napisano 5 Marca 2013 ano się zaczyna ale widać że od razu trzecia wojna....130 kaemów come on:) jak ktoś chce się wybrać na szosę w tym tygodniu może pisać jestem dyspozycyjny ale do maks 50 km dystansu ano się zaczyna ale widać że od razu trzecia wojna....130 kaemów come on:) jak ktoś chce się wybrać na szosę w tym tygodniu może pisać jestem dyspozycyjny ale do maks 50 km dystansu dobra udało się zrobić 42 ze śr ~25 km/h na razie na tyle mnie stać
zondrin Napisano 5 Marca 2013 Napisano 5 Marca 2013 Pixion ja z chęcią się wybiorę na MTB jak matka boska pieniężna dopomoże to już 29er`em ale na 3x10 oraz czas bo w marcu trochę go mało bo już po planowane mam wyjazdy
Mod Team Pixon Napisano 6 Marca 2013 Mod Team Napisano 6 Marca 2013 Ja jestem mocno ograniczony również z czasem, głównie przez weekendy zajęte przez te przeklęte studia. Fakt faktem 16,17 coś się pojeździ, byle nie teren bo tam błota po pachy.
owurac Napisano 6 Marca 2013 Napisano 6 Marca 2013 Xanagaz, świetna propozycja. Wstępnie wyrażam chęć. Do czwartku wieczorem powinno mi się wyklarować.
Xanagaz Napisano 6 Marca 2013 Napisano 6 Marca 2013 Zobaczymy jak z pogodą będzie, póki co ma być źle
Mod Team Pixon Napisano 7 Marca 2013 Mod Team Napisano 7 Marca 2013 Podziękujcie mnie! Ja Wam tę pogodę taką wspaniałą zamówiłem. Wszystko za karę jak się planuje jakieś dziwne wycieczki w czasie kiedy studenci muszą iść na uczelnię, O!
silenoz Napisano 7 Marca 2013 Napisano 7 Marca 2013 coś mi się wydaje że i taK pojadą bo orgiem jest WIKI hehe widzę że wszyscy w formie już na sezon skoro kilometraż nie odstrasza nikogo:)
Mod Team Pixon Napisano 7 Marca 2013 Mod Team Napisano 7 Marca 2013 coś mi się wydaje że i taK pojadą bo orgiem jest WIKI Sam wiki napisał że przekładają na 16.03, z uwagi na śnieg,deszcz i wiatr
owurac Napisano 8 Marca 2013 Napisano 8 Marca 2013 To ja w tej sytuacji odpuszczam. Pojeżdżę sobie samochodem albo MPK. Oczywiście ciągle jestem chętny w bardziej sprzyjających okolicznościach.
Mod Team Pixon Napisano 11 Marca 2013 Mod Team Napisano 11 Marca 2013 c.d. http://www.forumrowe...efy-frorg-cz-2/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.