Skocz do zawartości

[zakończenie sezonu] Singletrack pod Smrkem 07.11.2010

MarcinGoluch

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ahoy!

Było tak.

Ja: Daid kończymy sezon na Smrku.

Daid: Ano kończymy.

Lektura pogody na kilku portalach pokazała, że ostatnie dni słońca przypadną na 07-08.11.2010.

I TO BYŁA NAJWIĘKSZA POMYŁKA :mellow:

Na miejscu byliśmy ok godz 10. Szybkie przebieranko i już w deszczu ruszyliśmy. Ale co tam, pod Beczką było jeszcze ok.

A później http://picasaweb.goo...dSmrkem7112010#

I coraz gorzej ...... jeśli chodzi o temperaturę i wszech obecną wodę. Na asfaltowym podjezdzie w połowie trasy woda, wszelkie możliwe dziury pozalewane.

Jak to rzekł BraveHart, "Pogoda jest piękna, iście szkocka".

Jak już się trochę człowiek przesuszył i wracało czucie w stopach wpadało się w kolejną dziurę z wodą.

Widoki w lesie mega, my na górce a las w dole totalna mgła. Niskie chmury i iście epickie klimaty. Wypatrywaliśmy troli ale migneła tylko sarenka.

Na trasie spotkaliśmy trzech ziomali którzy niebieskim lecieli ze Świeradowa. Po rozmowie z nimi stwierdziłem, że ludzie z wielkopolski normalni nie są :). W końcu sam jestem farbowana pyra.

Ahia i w Świeradowie podobno mieli nieco inną pogodę. W Novym Mieście pod Smrkem padał deszcz, w Świeradowie dla odmiany śnieg.

Pozdrowienia dla Chłopaków z Leszna.

Podsumowanie. Było pięknie!!!

Pełny sukces - jestem zdrowy ...... jeszcze!

Temperatura do zniesienia szkoda, że było mokro. Mimo wszystko jechało mi się znacznie lepiej niż w lipcu przy +30 stopniach.

Wszystkie foty http://picasaweb.goo...dSmrkem7112010#

Napisano

Pytaniem na pytanie. Czy zawsze wozisz ze sobą błotniki lub czy kupowałbyś błotniki dla jednorazowego wypadku podczas którego błoto będzie lub też nie?

Obawiam się, że tu potrzebne były by nie tyle błotniki co kompletne owiewki jak w motocyklach.

Napisano

Dlaczego do jednorazowej jazdy? Będzie śmiganie tylko na singlu w Czechach albo wcale? :) Błoto w przedziale i w ustach to nie jest mój klimat :D

Napisano

No wycieczka bardzo fajna. Muszę obowiązkowo w przyszłym roku tam zajrzeć :)

Co do pogody, to mówią, że na rower jest tylko pogoda dobra i bardzo dobra. Wy mieliście tą dobrą B)

• 2 tygodnie później...
  • Mod Team
Napisano

Hej

chłopaki a czy przypadkiem tam na dole nie wije się gdzieś spływalna górska rzeczka? Jeśli tak to za rok się wybiorę na 2 w jednym, inaczej z Warmii nie ruszę tyłka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...