Skocz do zawartości

[śruby] aluminiowe i tytanowe

toivlas

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Gdzie dostanę śruby aluminiowe bądź tytanowe? Ale NIE interesują mnie żadne sklepy rowerowe gdzie śrubka kosztuje kilka złotych/szt. Chodzi mi o jakieś tańsze źródło.. Śruby nie muszą być kolorowe.

Napisano

http://vincere.pl/sklep/ to chyba najtańszy sklep z tytanowymi śrubkami. pierwsze firomowane vincere były kiepskie. może się poprawiły niewiem nie chcę sprawdzać. na próbe kupiłem troche LBS i te mogę polecić :D

co do alu to tu bym nie oszczędzał. mam porównanie Pro-bolta z jakimiś noname. różnica w cenie niewielka jednak materiał i wykonanie to już przepaść. z resztą inne markowe alu śrubki też działają :)

Napisano

Właśnie do top capa tokena chciałem tą śrubę :icon_mrgreen: Bo żartownisie do wszystkich dają czerwone, właśnie takie jak ta w colex.

Napisano

kiedyś o ile dobrze pamiętam były w tym sklepie też czarne.

odezwij się do użytkownika Sime. jako dystrybutor Pro-bolta może mieć śrubke jaka Cie interesuje :P

Vincere.pl ma w ofercie śrube z potrzebnym łbem ale troche chyba zbyt krótką :D

• 3 tygodnie później...
  • 6 miesięcy temu...
Napisano

Orientuje sie ktos gdzie, jesli wogole mozna dostac srubki alu z mniejsza niz standardowa srednica.

Standard to 8.5mm, ja potrzebuje 7.5mm, M5x20, nie jestem wybredny w kolorze.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Z kolejmym problemem:

potrzebuje alu nakretki M6 i tu jest porblem, nie ze standardowym skokiem gwintu 1mm, tylko z takim jaki jest w M5, czyli 0.8mm, kolor nie ma znaczenia.

i Ti srube M6, z tym samym problematycznym skokiem gwintu 0.8mm, dlugosc min 14mm.

Bede wdzieczny za podpowiedz :thumbsup:

Po lekturze internetu, szukam:

Nakretki alu M6x0.8mm

Sruby ti M6x0.8mmx14mm

Napisano

bikehardest.de, znam ich dobrze, wlasnie robie u nich zamowienie.

Co najsmieszniejsze kilka minut temu patrzylem na te sruby ale jakos nie zauwazylem ze sa one wlasnie z tym mniejszym skokiem gwintu 0.8mm.

Super, dzieki :thumbsup:

Jak jeszcze moglbys znalezc nakretke..... :icon_mrgreen:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...