Skocz do zawartości

[Powitania] Do nowych forumowiczów

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Mam na imię Michał lat 28 na rowerze jeżdżę od 5 roku życia. Od 10 lat na własnoręcznie poskładanym MTB. Poza tym jestem żołnierzem i muzykiem. Pozdrawiam wszystkich.

Napisano

Witajcie

Darek - 33 lata, rowerami śmigam od dziecka. Do tego dawniej deska, rolki ( teraz często z synem :-) )

Kilkuletnia przerwa w ujeżdżaniu dwóch kółek właśnie się skończyła :)

Napisano

Witam, mam na imię Grzegorz. Rower towarzyszył mi od dziecka głównie do poruszania się po Wrocławiu tudzież po okolicznych lasach i górkach. Obecnie przemieszczam się rowerem Giant Talon3.

Napisano

Witam, od dłuższego czasu czytałem to forum, teraz się zarejestrowałem. Mam 43 lata, jazda rowerem to dla mnie czysta przyjemność, teraz jestem na etapie poszukiwania nowego roweru, nie wiem jeszcze jaki, grupa która mnie interesuje to rowery typu cross. Pozdrawiam wszystkich :thumbsup:

Napisano

Witam

Cyprian, 14 lat, mieszkam w Lublinie, rowerem jeżdżę od 9 lat, tata zabierał mnie na różne wycieczki (tak jest do dziś), obecnie jeżdżę też z rówieśnikami na coraz to dłuższe dystansy :thumbsup: Teraz jeżdżę rowerem KROSS Grand JockerSH z komunii :icon_wink:

Napisano

Siemka

Kamil 19 lat

Na rowerze jeżdżę odkąd pamiętam od 4 lat zajmuje się tym sportem na poważnie zaczynałem od Dirt Jumpingu a teraz XC i Freeride.

Na tym forum znalazłem wiele ciekawych informacji.

Pozdrawiam

Napisano

Witam, Piotrek z tej strony, lat 28, Wrocław się kłania. Jeżdżę od lat spokojne XC, choć na Śnieżce już mi się zdarzyło być :)

Pozdrowionka

Napisano

Witam,

mam na imię Przemek mam 23 lata. Zawsze lubiłem rowery, swego czasu bardzo i naprawdę dużo jeździłem. Później jakoś zapał spadł. Kilka operacji (nowotwór jelita grubego) zmusiło mnie do przerwania wszelkiej aktywności. Teraz w ramach poszukiwania pasji, żeby nie zwariować w domu (jestem na rencie) przypomniałem sobie o rowerze. Obecnie jestem na etapie dokształcania się w tematyce dwóch kółek i mam zamiar sprawić sobie rower crossowy jak się zaczną jakieś ciekawe wyprzedaże. Mam nadzieję, że rower będzie dobrym lekarstwem na nudę, pozwoli mi wyjść z depresji (już na szczęście jest lepiej) a także zmusi mnie do wzmożonej aktywności (o ile siły pozwolą). A tak ogólnie rowerki to dla naprawdę świetna zabawa :icon_wink:

Pozdrawiam

Napisano

Siemanko!

Dominik się kłania z miejscowości Świercze,niedaleko Ciechanowa,chociaż od roku w związku ze studiami łatwiej spotkać mnie w Warszawie. Na forum zarejestrowany już trochę czasu,ale do tej pory tylko czytałem to co mnie interesowało bez zabierania głosu. Mam 20lat i póki co dosiadam Meridę SUB 20-V ;)

Napisano

Witam,mam 35 lat a rowerem "zaraziłem"się 3 miesiące temu.Wcześniej kilka lat boksu +bieganie.

Mój rower to Trek Navigator 2 ,którym zrobiłem ok 1500 km(w tym 107 km Audax Maraton w deszczu)

Pozdrawiam wszystkich

Napisano

Witam

Michał 18 lat rower byl przeze mnie uzywany jako srodek transportu.

Lecz niedawno zaczalem pokonywac rowerem coraz wieksze dystanse.

Moj rower to Merida i niestety wiecej nie wiem nawet modelu mysle ze uzytkownicy tego forum pomoga mi moj rowerek "zidentyfikowac" :D

pozdrawiam

Napisano

Witam, co prawda juz pisalem tutaj pare lat temu, ale witam ponownie,

moze teraz bede mial czasu troche znowu popisac (chociaz wychodze z zalozenia ze lepiej jezdzic niz pisac :P)

Niemniej jednak:

Adam, 24l,

Witam ponownie :)

Napisano

Ale kultura za mnie... Nawet się nie przywitałem.

Marcin, lat 29.

Historia rowerów:

1) Pinokio z przednim hamulcem

2) 20-letni składak po siostrze, z opóźniejszą własnoręczną modyfikacją, nieudokumentowany przebieg.

3) Romet Kowalewo "Giewont", przebieg: ~7 tyś km na tym samym łańcuchu i wolnobiegu

4) Kross Grand Voyage ~6 tyś km (zardzewiał na balkonie i często mu strzelały szprychy, teraz długie w nim mój siostrzeniec)

5) 4-6 lat przerwy, straciłem rachubę czasu.

6) Wiosną tego roku Kross Trans Alp przebieg: ~1300 km

7) 13 sierpnia 2011, Kross Level A4, przebieg: 17,5 km, jako uzupełnienie 6)

Napisano

Cześć :) Jestem Przemek, mam 14 lat i kręcę po Bieszczadach, gdzie to mieszkam. Mieszkam w ich stolicy, czyli Ustrzykach Dolnych. Na rowerze jeżdżę dość często. Mam górala, którym śmigam najczęściej po górach :) Chętnie pomogę turystom z daleka w wyborze trasy Bieszczadzkiej :) Pozdrawiam wszystkich użytkowników forum, PozdRooo !

Napisano

Witam

Jestem Kuba, mam 18 lat, mieszkam w Poznaniu.

Aktualnie jeżdżę na Krossie A6, lecz poszukuję jakiejś crossówki bym mógł z większą prędkością pokonywać pod poznańskie drogi.

Z rowerem mam doczynienia od dzieciństwa jednak tak na poważnie dopiero od 3-4 lat kiedy to zacząłem bawić się w przekładki ram rowerów

oraz samodzielne zabiegi przy rowerze.

Pozdrawiam

Napisano

Witam witam

Mam na imię Marcin, mam 24 lata, mieszkam w Warszawie. Swoją przygodę z rowerem zacząłem rok temu.

Napisano

Witam wszystkich.

Mam na imię Igor, mam 36 lat. Przeglądałem sobie często forum i polubiłem to miejsce. Czas na parę pytań, więc się zarejestrowałem.

Pociskam na co dzień rowerkiem UNIBIKE Crossfire.

Na niedzielne popołudnia ze znajomymi w parku, tudzież rekreacyjne snucie, w piwnicy parkuje bliżej niezidentyfikowany holender ;)

Rowerem jeżdżę od dziecka, jak pewnie wszyscy tutaj.

Robię codziennie ponad 20 km do pracy i z powrotem + trochę kaemów popołudniami gdzie oczy poniosą.

To chyba tyle na początek...

Napisano

Hey! mam na imie Marcin i opetala mnie mania rowerowa mam na dzieje ze bede mial tu okazje dowiedziec sie wielu ciekawostek :icon_lol: A ,jestem posiadaczem Treka 6000 jest to moj pierwszy nabytek jak na razie spisuje sie suuper :thumbsup: pozdrawiam :icon_wink:

Napisano

Witam, w sumie przeglądam to forum od dawna, ale zarejestrowałem się dopiero jakiś czas temu! Pozdrawiam wszystkich rowerowych zapeleńców!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...