Skocz do zawartości

[Powitania] Do nowych forumowiczów

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czołem pozytywnie nakręceni i zakręceni!

Z tej strony monitora Michał z Warszawy. Ujeżdżam seryjnego Krossa Trans Alp mam nadzieję, że z powodzeniem :icon_wink: W dobrą pogodę śmigam na 2 kółkach do roboty, zaś kiedy jest wolna chwila wyskakuję najchętniej do Kampinosu. Mój na razie dosyć skromny rekord to 91 km jednego dnia. Na dalsze wypady trudno mi kogoś znaleźć, mam nadzieję, że za pomocą forum nie raz spotkamy się na trasie!

Szerokości!

LEGO

Napisano

Witam wszystkich jako kolejne świeże mięso na forum :icon_mrgreen: Na dwóch kółkach jeżdżę od małego (pomijając pewną dłuższą przerwę, co może dziwić w czasie studiów), a w tym roku objawy tzw. cyklozy pojawiły się u mnie na dobre :D Prawdopodobnie to dzięki nowemu Scottowi Accent, którego staram się coraz częściej i intensywniej używać :) Trafiłem tu przez czysty przypadek i myślę, że zostanę przez dłuższy czas :icon_wink:

Napisano

Siema

kolejny post na forum, ale dopiero znalazłem tego posta. Więc się wpisuję :)

Ujeżdżam taki wynalazek co się nazywa Panther XR333. Niemiecki wynalazek ale dobrze zrobiony :)

Pozdrawiam

Napisano

Witam

Jestem Grzegorz i mieszkam w Swinoujsciu. Na rowerze zaczalem jezdzic jakies 2 misiace temu po okolo 20 letniej przerwie. Dosiadam Druciaka ;) prod. niemieckiej firmy Dynamics model Sonic SL Disc.

Napisano

Witam.

Jestem Marek mieskam w okolicach Pucka nad morzem. Mam 43 lata i po kilku latach przerwy ponownie dosiadam Krossa level A6.

Napisano

18-letni Michał z Goleniowa się kłania. :)

Na razie ujeżdżam ojcowskiego, kilkunastoletniego Trekking Foxa, ale z racji przyszłorocznego wyjazdu na studia powoli przymierzam się do kupna własnych dwóch kółek. Po paru chwilach spędzonych na czytaniu forum już wiem że trafiłem w dobre miejsce. ;)

Napisano

Witam.!

Nazywam się Sebastian mam 17 wiosenek..

Rowerkiem zacząłem poważnie śmigać dopiero w tym sezonie i od nowości jeżdżę na Kochanym Schwinnie messa(jak na razie tylko 2300km)..

pochodzę z Częstochowy.

Pozdrawiam :)

Napisano

Witamy,

założyliśmy profil na Forum Rowerowe aby móc bezpośrednio odpowiadać

na zapytania sprzętowe rowerzystów oraz służyć "dobrą radą" na tematy w których jesteśmy biegli.

Jesteśmy sklepem rowerowy mieszczącym się od 8 lat w podwarszawskiej miejscowości Jabłonna więc nasze doświadczenie jest naprawdę spore :)

W przypadku pytań zapraszamy do kontaktowania się z nami.

Pozdrawiamy

Centrum Rowerowe Jabłonna

Napisano

witam wszystkich forumowiczów!:) Na forum jestem od nie dawna i jest to fajna lekturka o hobby jakim są dla mnie jazdy na rowerku itp. mam kilku letniego bullsa którego troche podrasowałem do pełnego lx:) jeżdzę od paru lat ale w tym roku zawziełem się i zalogowałem sie na forum. jeździmy z kumplami, taką mała własną grupką kolarską(5-6 osóB) po p-niu i wlkp. pozdrawiam Adam

Napisano

Witam wszystkich.

Nazywam się Krystian "Kenobi" i jestem z Krakowa ;d

Moja przygoda z rowerem zaczęła się 4 lata temu :D

Na rowerze jeżdżę prawie codziennie ;]

Na forum trafiłem przez.. google ;d

Napisano

Witam serdecznie Forumowiczów! Jeżdżę coraz więcej i więcej! Czytam od dłuższego czasu, rejestruje się dopiero teraz. Mój bike to GF Marlin 2010. Mocno "stuningowany" od zakupu :)

Napisano

Cześć wszystkim!

Mam na imię Łukasz, mam 29 lat i jestem z Zagłębia :) Po ponad 10 latach przerwy i 8 latach nałogowego palenia papierosów powróciłem do mojej starej miłości - roweru. Moją poprzednią przygodę z dwoma kółkami zakończyła poważna kontuzja kolana. Mam nadzieję zadomowić się u Was na dłużej :).

Pozdrawiam

Napisano

Cześć Wszystkim;)

Kamil lat 16, rower to moja pasja, jeżdżę od kąt pamiętam, a w wakacje ta pasja wzrasta do granic możliwości:))

Pozdrawiam

Napisano

Czesc tu Pawel jestem Bytomia mam 30lat na rowerku smigam odkad pamietam aktualnie posiada Scott aspect 20 2010 po modernizacji,delikatny XC.

Napisano

No to i ja się przedstawię :icon_wink:

Cześć, mam na imię Magda, mam 23 lata (cholera, dużo :whistling: ),studiuję i zajmuję się głównie swoimi pasjami. Jedną z nich jest właśnie rowerowanie, za które w tym roku wzięłam się na poważnie :icon_mrgreen:

Napisano

Czołem wszystkim!

Mam na imię Kuba, a za sobą 15 wiosen. Jestem posiadaczem roweru Giant Rincon z 2009 roku. Moja biała strzała jak na razie nie doczekała się żadnych modernizacji :( Mam nadzieję, że dzięki zamieszczonym tu artykułom i wypowiedziom doświadczonych rowerzystów niebawem się to zmieni, a ja nabiorę doświadczenia.

Na forum trafiłem dzięki Google. Postanowiłem się zarejestrować i oto jestem B)

Napisano

Hej ho!:]

przegapiłem post powitalny, więc nadrabiam zaległości! mam na imię Łukasz, witam wszystkich Forumowiczów:] po kilkunastu latach rozbratu, wożenia się samochodem, motocyklem, wracam także do roweru, póki co rekreacyjnie, "dla zdrowia":]

pozdrawiam!

Napisano

Cześć,

na imię mam Mariusz, pochodzę z Mazur a obecnie mieszkam w Rumii.

Jeszcze kilka lat temu czynnie uprawiałem sport wyczynowy (wiosła) ale potem jak to zwykle bywa, z braku czasu, chęci itd. się deczko zapuściłem, w związku z czym postanowiłem wrócić do prastarej miłości - roweru ;)

Mam nadzieję zagościć na dłużej.

Pozdrawiam

mxdanish

Napisano

Cześć, nazywam się Łukasz, mieszkam w Warszawie, mam 16 lat. Jeżdżę od niedawna i jak ktoś chce się przyłączyć to można pojeździć razem ;)

Napisano

Hejka, nazywam się Anna. Mieszkam w Szczecinie... rowerkiem śmigam okazjonalnie, ale forum czytam potajemnie już od dłuższego czasu ale dzisiaj nastała odpowiednia pora na założenie konta :D

Pozdrower

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...