Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 11

Odi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

ustawienie przerzutek , dokupienie klucza 15 i małego śrubokręta , i ogólnie mały serwis roweru. w czasie którego zobaczyłem że kaseta dziwnie chodzi , rusza się na boki jak jest w czasie pracy.

Napisano

Dziś 10 km (do sklepu i z powrotem) śnieg całkowicie stopniał (zostały takie brudne resztki tylko), i regulacja tylnej przerzutki po serwisie (ciągle przerzucała w drodze powrotnej, szlag mnie trafił B):wacko: )

Napisano

Przekręciłem 16km - miało być więcej ale jazda w lesie to walka o życie. +6st. C, głęboki, topniejący śnieg praktycznie uniemożliwia jazdę, zapadałem się po osie lub brodziłem po kolana. Na bardziej uczęszczanych drogach gruntowych wszystko rozmiękło w mega breję, jazda po lodzie była błogosławieństwem.

Kupiłem nowy MR bo bB przeczytany już od deski do deski ze trzy razy. :D

Napisano

pierwsza jazda w tym roku, co prawda bez licznika( nie było kiedy zamontowac) około 20 km , w pieknym zimowym niedzielnym słoncu :icon_lol:

Napisano

Dziś 26,5km - jechało się fantastycznie bo temperatura spadła do ok. -2/0st. C, wszystko co dotychczas płynęło teraz zamarzło na amen i pokryło się szronem. Niesamowity klimat jak się pędzi przez las po takim zmrożonym śniegu po zmroku przy świetle czołówki. Pomimo kolców w oponach nadal ślisko. :teehee: Niestety temperatura znowu idzie do góry i szykuje się mega-odwilż.

Napisano

Odebrałem paczkę z hamulcami. Skorzystałem z serwisu u Andrewa :thumbsup: , bo bikestacja dała ciała :confused: . Pierdnąłem w amora i wyregulowałem przerzutki. Jutro jazda :yes:

Napisano

Wczoraj byłem w sklepie rowerowym i kupiłem łańcuch Wippermann Connex 804, dodatkowo zamówiłem kasetę Alivio Hg-50 oraz neoprenową osłonę na ramę przed łańcuchem.

Napisano

36km w deszczu i po raz pierwszy od jakiś 2m-c - max speed powyżej 45km\h - pary w girach starczyło na jakieś 500m. Jakoś nie czuję, że zimę 'przepracowałem'.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...