Loxlei Napisano 11 Sierpnia 2010 Napisano 11 Sierpnia 2010 No patrzcie , ja tyle jeżdże i jakoś żadnej ciekawej nie spotkałem XD
sosenki Napisano 11 Sierpnia 2010 Napisano 11 Sierpnia 2010 ja czasami widzę fajne dziewcznyny na rowerku ale strach podjechac bo zaraz pomysli ze jakiś zboczeniec czy złodziej
Loxlei Napisano 11 Sierpnia 2010 Napisano 11 Sierpnia 2010 Aaaaajajajaj , dziś widziałem fajną Ale jakoś nie miałem jak zagadać
Yuurei Napisano 12 Sierpnia 2010 Napisano 12 Sierpnia 2010 Też widziałem (dziś). Przy Kępie Potockiej. Na szosówce w takim bardzo patriotycznym, biało-czerwonym stroju.
afly Napisano 12 Sierpnia 2010 Napisano 12 Sierpnia 2010 No patrzcie , ja tyle jeżdże i jakoś żadnej ciekawej nie spotkałem XD zacznij jeździć więcej
kantele Napisano 12 Sierpnia 2010 Napisano 12 Sierpnia 2010 ja wczoraj na wieczornej przejażdżce widziałam chyba ze trzy rowerzystki na agrykoli (plus ja). wyraźnie ćwiczyły podjazdy. polecam się tam przejechać czasem, jak komuś deficytowo a tu macie fotkę dwóch http://grono.net/gallery/photo/show/100773696/wodospad-wilczki/ a to foto polecam każdemu, kto jeździ bez kasku mój kask po crashu głową w chodnik
marsman Napisano 12 Sierpnia 2010 Napisano 12 Sierpnia 2010 gdy wybrałem się na wodospad to tylko wycieczke szkolną spotkałem
Loxlei Napisano 13 Sierpnia 2010 Napisano 13 Sierpnia 2010 XDXDXDXDXDXDXD Mi to starczy nawet i jedna , bylebym miał na co patrzeć
Mod Team safian Napisano 13 Sierpnia 2010 Mod Team Napisano 13 Sierpnia 2010 gdy wybrałem się na wodospad to tylko wycieczke szkolną spotkałem Tam też można spotkać jakieś fajne 13-stki
orba Napisano 17 Sierpnia 2010 Napisano 17 Sierpnia 2010 Normalnie jak dinozaur się poczułam a do 30-stki jeszcze kilka miesięcy Najwyborniejszy usłyszany tekst jak sprawdzałam co mi pyka w łożysku "koleżanko może guma ci pękła" :woot: W sumie ze znajomości nic nie wyszło bo ilekroć spojrzałam na delikwenta wybuchałam śmiechem Witam serdecznie =)
Tomig Napisano 17 Sierpnia 2010 Napisano 17 Sierpnia 2010 he he ...ale sobie chłopczyki temat znaleźli ;p;p ... zamiast jeździć zna ...przeciwka pojeździjcie trochę z tyłu ;p;p ...hehehehe też są czasami fajne widoki ;p ..... No proszę Cię kolezanko bo jak jeszcze ty to piszesz to już wogóle takie dzwony będą ze trzeba będzie dobijać na ulicy
Agamtb Napisano 17 Sierpnia 2010 Napisano 17 Sierpnia 2010 Najwyborniejszy usłyszany tekst jak sprawdzałam co mi pyka w łożysku "koleżanko może guma ci pękła" :woot: W sumie ze znajomości nic nie wyszło bo ilekroć spojrzałam na delikwenta wybuchałam śmiechem Wyborne Ja kiedyś zaliczyłam koszmarne otb na takim zjeździe (swoją drogą paskudnie się wtedy poturbowałam), a tak się złożyło że oglądała to grupka pijących piwko panów. Oczywiście mieli świetny i bardzo donośny ubaw z tego jakże śmiesznego zdarzenia. Jak już się w miarę pozbierałam z ziemi, nagle dostrzeli że "ten palant" to kobieta.... Było mniej więcej tak: - Ty kur**** patrz....ja pier**** to kobita! W sumie to 2 podeszło i mnie przeprosiło i nawet chcieli pomóc, choć za bardzo nie wiedzieli jak.... Niby miłe, ale ogólnie masakra takie zachowanie. Zresztą powiedziałam im co o tym myślę (jak tylko wrócił mi głos, bo miałam jakiś bezdech od uderzenia w klatkę piersiową).
Loxlei Napisano 17 Sierpnia 2010 Napisano 17 Sierpnia 2010 dziewczyny , a może podacie nam trasy jakimi jeździcie , a my przypadkiem też się tam udamy?
Gość Napisano 17 Sierpnia 2010 Napisano 17 Sierpnia 2010 o właśnie One może jeżdżą tam gdzie nie ma nas:D .A nie dzisiaj widziałem 3 dziewczyny przypomniało mi się
Gość Napisano 9 Marca 2011 Napisano 9 Marca 2011 HEh wznawiam temat coraz bliżej mamy już wiosnę jest coraz cieplej jak tam jezdzicie ciekaw jestem czy dziewczyny również zaczęły jezdzić .
MrsSil Napisano 9 Marca 2011 Napisano 9 Marca 2011 Jasne, że jeździmy Kampinos w śniegu zaliczony. Rura kilka razy też
Gość Napisano 9 Marca 2011 Napisano 9 Marca 2011 Ja to już zaczałem od 11 stycznia jezdzić trochę z opóźnieniem,ale zawsze coś
marsman Napisano 9 Marca 2011 Napisano 9 Marca 2011 ja jeszcze rowerowania nie rozpocząłem ale dziś spotkałem w sklepie dziewczyne szukającą roweru. takiego na miasto. czyli chyba sezon się zbliża
Swallow Napisano 18 Marca 2011 Napisano 18 Marca 2011 3miejskie dziewczyny jeżdżą nie tylko wiosną ale nawet przez całą zimę (co prawda zimą to dekolty niestety odpadają ... ) pozdr.
Yuurei Napisano 22 Marca 2011 Napisano 22 Marca 2011 Kurde. Słyszałem, że na mrozie może coś pęknąć albo się odmrozić ale żeby dekolt odpadł... Biedne dziewczyny
Anjaa Napisano 12 Czerwca 2011 Napisano 12 Czerwca 2011 Pozdrawiam wszystkie dziewczyny na rowerach, zwłaszcza te z Warszawy
RudaMarylka Napisano 14 Czerwca 2011 Napisano 14 Czerwca 2011 O, o! A ja też tak jeżdżę i zamęczam się, że tak niewiele niewiast docenia i lubi sportowanie się na rowerze. Obawiam się zawsze dziewczyn jadących bardzo niepewnie na holendrach czy innych wynalazkach - tę grupę pomijam. Straciłam nadzieję na to, że znajdę towarzyszki do wspólnego pośmigania, Panowie się natomiast chyba mnie boją albo nie chce im się z łóżka podnosić (chwała wszystkim z wątku "codzienne ustawki!) Nie raz na forum podpytywałam, bardzo chętnie potowarzyszę, bądź umówię się z partnerką/em na wspólne spontaniczne jazdy. Najchętniej rano, bo później to już marazm dnia powszedniego dopada i nic nie wyszło - blada
aniutka Napisano 15 Czerwca 2011 Napisano 15 Czerwca 2011 O, o! A ja też tak jeżdżę i zamęczam się, że tak niewiele niewiast docenia i lubi sportowanie się na rowerze. Obawiam się zawsze dziewczyn jadących bardzo niepewnie na holendrach czy innych wynalazkach - tę grupę pomijam. Mam tak samo Lubię pojeździć dynamicznie i trochę się zmęczyć - przez to czasem ciężko mi znaleźć towarzystwo, bo padają komentarze że czasem trzeba mnie gonić A co ja poradzę że tak lubię...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.