Skocz do zawartości

[porozmawiajmy o:] Dziewczyny na rowerach

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Normalnie jak dinozaur się poczułam a do 30-stki jeszcze kilka miesięcy :thanks:

Najwyborniejszy usłyszany tekst jak sprawdzałam co mi pyka w łożysku "koleżanko może guma ci pękła" :woot: :woot: :woot: W sumie ze znajomości nic nie wyszło bo ilekroć spojrzałam na delikwenta wybuchałam śmiechem :)

Witam serdecznie =)

Napisano

he he ...ale sobie chłopczyki temat znaleźli ;p;p ... zamiast jeździć zna ...przeciwka pojeździjcie trochę z tyłu ;p;p ...hehehehe też są czasami fajne widoki :P;p ..... :thanks:;)

No proszę Cię kolezanko bo jak jeszcze ty to piszesz to już wogóle takie dzwony będą ze trzeba będzie dobijać na ulicy :woot::no::woot::):woot:

Napisano

Najwyborniejszy usłyszany tekst jak sprawdzałam co mi pyka w łożysku "koleżanko może guma ci pękła" :woot: :woot: :no: W sumie ze znajomości nic nie wyszło bo ilekroć spojrzałam na delikwenta wybuchałam śmiechem :woot:

Wyborne :thanks::)

Ja kiedyś zaliczyłam koszmarne otb na takim zjeździe (swoją drogą paskudnie się wtedy poturbowałam), a tak się złożyło że oglądała to grupka pijących piwko panów. Oczywiście mieli świetny i bardzo donośny ubaw z tego jakże śmiesznego zdarzenia. Jak już się w miarę pozbierałam z ziemi, nagle dostrzeli że "ten palant" to kobieta.... Było mniej więcej tak:

- Ty kur**** patrz....ja pier**** to kobita!

W sumie to 2 podeszło i mnie przeprosiło i nawet chcieli pomóc, choć za bardzo nie wiedzieli jak.... Niby miłe, ale ogólnie masakra takie zachowanie. Zresztą powiedziałam im co o tym myślę (jak tylko wrócił mi głos, bo miałam jakiś bezdech od uderzenia w klatkę piersiową).

Napisano

o właśnie One może jeżdżą tam gdzie nie ma nas:D :icon_confused: .A nie dzisiaj widziałem 3 dziewczyny :D przypomniało mi się

• 6 miesięcy temu...
Napisano

HEh wznawiam temat coraz bliżej mamy już wiosnę jest coraz cieplej jak tam jezdzicie ciekaw jestem czy dziewczyny również zaczęły jezdzić :).

Napisano

Ja to już zaczałem od 11 stycznia jezdzić trochę z opóźnieniem,ale zawsze coś:)

Napisano

ja jeszcze rowerowania nie rozpocząłem ale dziś spotkałem w sklepie dziewczyne szukającą roweru. takiego na miasto. czyli chyba sezon się zbliża :)

Napisano

3miejskie dziewczyny jeżdżą nie tylko wiosną ale nawet przez całą zimę ;) (co prawda zimą to dekolty niestety odpadają ... icon_mrgreen.gif )

pozdr.

Napisano

Kurde. Słyszałem, że na mrozie może coś pęknąć albo się odmrozić ale żeby dekolt odpadł...

Biedne dziewczyny ;)

• 2 miesiące temu...
Napisano

O, o!

A ja też tak jeżdżę i zamęczam się, że tak niewiele niewiast docenia i lubi sportowanie się na rowerze. Obawiam się zawsze dziewczyn jadących bardzo niepewnie na holendrach czy innych wynalazkach - tę grupę pomijam. Straciłam nadzieję na to, że znajdę towarzyszki do wspólnego pośmigania, Panowie się natomiast chyba mnie boją albo nie chce im się z łóżka podnosić (chwała wszystkim z wątku "codzienne ustawki!) :icon_lol:

Nie raz na forum podpytywałam, bardzo chętnie potowarzyszę, bądź umówię się z partnerką/em na wspólne spontaniczne jazdy. Najchętniej rano, bo później to już marazm dnia powszedniego dopada i nic nie wyszło - blada :wallbash:

Napisano

O, o!

A ja też tak jeżdżę i zamęczam się, że tak niewiele niewiast docenia i lubi sportowanie się na rowerze. Obawiam się zawsze dziewczyn jadących bardzo niepewnie na holendrach czy innych wynalazkach - tę grupę pomijam.

Mam tak samo :D

Lubię pojeździć dynamicznie i trochę się zmęczyć - przez to czasem ciężko mi znaleźć towarzystwo, bo padają komentarze że czasem trzeba mnie gonić :P

A co ja poradzę że tak lubię...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...