Skocz do zawartości

[1500zł] MTB

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

.... Tylko, że trzeba jeszcze brać pod uwagę szerokość opony.

W gwoli ścisłości nie szerokość opony a wysokość opony wpływa na pochłanianie/tłumienie w jakimś stopniu nierównośći.

Napisano

Czyli najlepszym wyborem dla mnie będzie Unibike Cross Zethos? Nie chcę się po prostu czuć zawiedziony po zakupie. A akcesoria kupiłbym do 300zł?

Dobra to 2200zł na rower.

A co muszę jeszcze dokupić, co jest zalecane?(chodzi o jakieś zapasowe dętki, pompki, plecaki, klucze itp.) Ze swojego doświadczenia powiedzcie co powinno się mieć.

A i licznik pewnie jakiś.

Napisano

300 zeta to troche malo, bo jak kupisz rowerek za 2k to na zabezpiecznie powinieneś wydac conajmniej 200 zeta.

Dodaj jeszcze licznik, torbe jakas, oswietlenie, pompke, klucze, blotniki, rogi etc. i wychodzi ponad 400 zeta.

Oczywiscie kupisz to co uznasz za potrzebne wedle uznania. Ja do tej pory jezdzilem bez blotnikow i oswietlenia, wiec da rade. Ale bez rogow ciezko mi jest sobie podroz wyobrazic.

Napisano

Słuchaj to czy najlepszym wyborem będzie dla Ciebie Zethos to zależy od tego ile chcesz przeznaczyć na rower. Najpierw powiedziałeś, że 1500, więc pokazałem Ci najfajniejszą moim zdaniem propozycję w tej cenie. Później sam pokazałeś droższe rowery. No więc pokazałem Ci jedynie lepszą propozycje w tej cenie. Co do Zethosa to możesz mieć pewność, że ma bardzo dobry stosunek cena/wartość. Ma przyzwoity amortyzator i pełny osprzęt Deore (tylna przerzutka to nawet SLX). Pod tym względem nie będziesz zawiedziony. Natomiast jeśli jednak chcesz coś tańszego to weż pod uwagę tego Rometa.

Napisano

Wydaję mi się że ten Unibike to będzie dobry wybór. Muszę go zobaczyć na żywo.

A co do tych akcesoriów to pewnie licznik, plecak, klucze, zapasowa dętka, pompka no i te rogi. Na to ile bym wydał? 300zł? w 2500 bym się zmieścił?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...