Skocz do zawartości

Leader Fox Team !!

Robert

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

dołóż jeszcze pare dyszek i masz jakieś fajne korbki na graVity typu truativ albo takie jak ja mam czyli -> dartmoor rebel <kozak>

Napisano

ok dzieki za rady :wink: a sprzet bedzie glownie do enduro, wiec korby jak znalazl, hehe a sztyce bede potrzebowal chyba metrowa :P

Napisano

Aaa...dobry jestem...

wykukałem, że pudeleQ, nasz Leader członek ma dzisiaj urodzinki :030:

Wszystkiego najlepszego dla niego ;) :surprised: :):)

• 3 tygodnie później...
Napisano

Jezdze dopiero na niej kilka dni wiec duzo nie moge powiedziec, zobaczymy za pol roku, ale mysle ze nie uda mi sie jej skrzywic jak vuelty=]

• 4 miesiące temu...
Napisano

Klub foxów umarł? Ja jestem właśnie na ukończeniu mojego roweru. Straaaasznie długo się to ciągnie ale mam nadzieję, że warto. Jutro powinno dojść do mnie moje tylnie kółeczko :)

Napisano

A ja skończyłem swojego Leader Foxa Rover, dzis przeszedl nawet maly chrzest bojowy :) Jutro postaram się wrzucić jakieś fotki.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Siema foxiarze mam pytanie do was go chce kupic rame cocaine 14" i czy ona nada sie do lekkiego dh fr nieprzepadam za dragami moje wymiary:d wzr 165cm waga 46kg

Napisano

witam posiadaczy leader fox'ow :!!:

bardzo mnie cieszy fakt istnienia takiej gropy.. sam po ponad rocznym zbieraniu na czesci zlozylem rowerek na ramie Leader Fox Outline 2007. podam specyfikacje mojego rowerku, a jak tylko wroce do katowic, zrobie pare fotek i je rowniez dolacze :P

rama : LF Outline 2007

amor: marzocchi mx comp ETA 105

korba: LX m580

przerzutka przod/tyl: LX m580

hamulce: tarczowe hydr. LX m585 (manetki Dual Control)

kierownica/ sztyca: PRO

mostek:ritchey pro

piasty: LX

obrecze: Alexrims crostini M1.1

siodlo: Velo Si 001

opony:Schwalbe Racing Ralph 2.1

co tu duzo mowic, wiekszosc czesci deore LX tylko dlatego ze zalapalem sie na bardzo okazyjna promocje, pozniej przez rok oszczedzalem na czym sie dalo i na szczescie moge nie tracic kolejnego sezonu!

pozdawiam <ps. postaram sie nie zwlekac z dolaczeniem zdjec>

Napisano

Witam, wszystkich !!! Dawno mnie nie było :D Ja wczoraj kupiłem nową rame mojego Maxx Pro zamienilem na TREK 8500 ZR9000 i oponki Schwalbe Racing Raplh. Cudo ;) DO sprzedania mam moja ramke + sztyca Booplight (wysoki model) + stery = 300zł. Kto zainteresowany ??

Pozdrawiam !!!

Napisano

Widzę że klub się powiększa :)))

@matys601

Sprzęcik naprawdę niezły ;)) Można wiedzieć ile Cię wyszło wszystko?

@avat

Sporty grawitacyjne to nie moja specjalność ale cocainka też naprawdę ładna;]

Napisano

za calosc zaplacilem ok 3300zl. (po roku kompletowania czesci i max oszczednosci - ale bylo warto), w cene nie wliczam licznika i oswietlenia.. planuje jeszcze kupic SPD ale dopiero w okolicach lipca:)

ps. wiekszosc czesci udalo mi sie kupic w promocji i tym sposobem zaoszczedzilem dosc duzo pieniedzy..

pozdrawiam wszystkich fox'iarzy:)

Napisano

matys a ile waży twoja rama jest jakaś róznica od starej Maxx Pro czy tylko malowanie się zmieniło?

i jak się nazywają hamulce ?

Bomber ma 100mm skoku?

I czy tylnia opona nie powinna być odwrotnie ?

Rowerek bardzo dobry

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...