Skocz do zawartości

Leader Fox Team !!

Robert

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dzięki, Katsumoto, ale zależy mi na wypowiedzi Warszawiaka, albo kogoś, kto niedawno osobiście widział w którymś z warszawskich sklepów Leader Foxy, bo już trzy sklepy z tej listy, które odwiedziłem są nieaktualne...:| Pozdrawiam.

Napisano

Coś cicho... Foxiarze co się dzieje ?? Pisać co robicie ze swoimi Liskami :P mój wymaga nowej sztycy i wymiany pancerzy i linek :) Tylko nie mam kasy ;)

Napisano

mój wymaga wymiany nowego suportu... Nie na 100% ae to chyba najbardziej prawdopodobna wersja. Na ramie nakleiłem taśmę izolacyjną, która jest podcinana przez ramię korby :) A to że pyka przy mocnym nacisku, to pewnie to że korba się lekko gnie i ociera o ramę ( lewym cisnę, z prawej dociera ). Czy mozliwe żeby korba alivio uginała sie pod moim naciskiem ? :(

Napisano

właśnie zakupiłem rame Leadera Fox'a - Rover i nie moge sie doczekac przesyłki :)

plznuje jeszcze zakupic amora - axon d-rl

Napisano

aaaa :D :D :D Nadeszła wiekopomna chwila, Katsumoto przestaje być rodzynkiem :P :P :lol:

gratuluję wyboru, jak coś poskładasz na tej ramie to opisz specyfikację i wrzuć fotki

pozdro :)

hmm, a moze to Spider jako jedyny ma factora? Kurcze bo nie pamietam ...

Napisano

aaa moja rama nie jest już jedyna!! Ale witamy w klubie Mycek :) Chyba tylko Spider ma Factora. Co do twojego problemu Mrpawel sprawdź czy suprot masz mocno dokręcony, bo różnie z tym bywa i często z tego powodu są kłopoty, mi stukał pedał bo nie był dokręcony,m teraz zainwestowałem w SPD i jest dobrze :D

Napisano

odkręcałem i dokręcałem już 2x :) Może tam trzeba zastosować jakiś smar specjalny ? który lepiej bedzie 'trzymał'? Nie pierwszy raz przecież wymieniałem suport, a tu takie halo :D

Napisano

heh..u mnei do wymiany bedzie (jakoś na wakacje) cudowna korba z pozrywanymi gwintami ,która ładnie strzela jak się depnie. Poza tym chce nowego XT do tyłu i XT do przodu. :) ehh...plany ,tylko $$$ brak

Napisano

Kup Truvativa Xr -fajna dobrze wykonana sztyca...bdb wygląda nie skrzypi i dobrze trzyma siodło na swoim miejscu. Moge polecić w 100%. :)

Napisano

HIHI a moj LF wreszcie prawie gotowy :P Jeszcze dołożę wewnętrzny rockring i wymienię fragment pancerza przerzutki bo po wymianie przerzutki okazał się troszkę przykrótki :D Hehe po wymianie kółek i napędu wreszcie fajnie się jeździ :D (mój biały mercedes :D )

pozdrówko

Napisano

Jak sie chwalić to sie chwalić :(

nakręciłem 200km na swoim "franku" mimo braku dużej ilości czasu :] w poprzednim tygodniu ; najwiekszy trip to 65km po lesie drogach piaszczystych polnych i asfalcie(40%)

Jak na razie to jestem pedantem i czyszcze go po każdej wycieczce choć raz miałem ze 2 kg błota- (mułu z okolic rzeki której wody opadły ale gleba została błotnista) na oponkach i mi sie nie chciało dłubac wiec razno odpadło samo

Napisano

Dzis mi pekla ta redukcja do koncowki na pancerzu (tam gdzie jest przelotka na przewody hydrauliczne)

Jak kupowalem rame to z trudem ale znalazlem w jednym serwisie tyle ze jedna aluminiowa, a druga plastik no i plastik poszedl dzis... :glare:

Nie wiem jak to dokladnie nazwac wiec zalaczam fotki tej aluminiowej redukcji :D

0604281530482kl.th.jpg

0604281531564ys.th.jpg

Znowu zjezdzilem caly Krakow zeby znalezc cos takiego (45km :confused:) znalazlem w koncu tyle ze znowu plastik.

Bylo kiedys cos o szukaniu wlasnie tej czesci. Nie wiecie gdzie dorwac takie aluminiowe bo nie ufam temu plastikowi juz :D

pozdro

Napisano

Ja też kupowałem to tam gdzie Fazi

sklep sie nazywa rowery rybczyński i jest niestety w Poznaniu ale ma sklep internetowy

Fachowo sie to nazywa ogranicznik pancerza ale nie wie gdzie w krakowie to dostać

Napisano

dzieki

Niestety w sklepie internetowym nie maja tego.

Moze zadzwonie do nich jutro i sptam czy mi nie wysla tych ogranicznikow. Jeszcze tylko zostal mi jeden sensowny serwis w Krakowie, ktory odwiedze wczesniej.

Poki co mam ten plastik ale jest gorszy niz ten poprzedni...

Napisano

a ja klasycznie powiem : napisz do amigo-bike ,ja dostałem od nich te ograniczniki za free (przyszły w niecały tydzień) ,wystarczyło wysłać stosownego maila :) SOLIDNA FIRMA.

Napisano

A ja 3 dni temu dostałem Leader Focxa Maxxlife :). Zrobilem na nim w ciagu dwoch dni ok 30 km.DZisiaj sobie nie pojezdze bo u nas pada deszcz :)

Pozdrower

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...