afly Napisano 12 Lipca 2010 Napisano 12 Lipca 2010 ... Bo niby on kosztuje ok 2400 a są przeceny i można teraz kupić na alle za 1400? Patrząc na rynek to możesz go kupić potem taniej lub drożej - przykład, Hexagon V6 2008, ja dałem za swojego 888zł (z przesyłką) i był to sierpień (2008), w październiku nie można go było taniej kupić na allegro jak za 999zł (bez przesyłki), poprostu w magazynach zrobiło się go niewiele i zostały resztki a zainteresowanie tym modelem było, zresztą nawet teraz raz na jakiś czas na allegro jest ten model za 1099zł w rozmiarze 17" i się sprzedaje . Jednak osobiście wątpie abyś go kupił taniej niż obecne 1400zł, tym bardziej ze są to modele z 2008 roku. (nie "wytwarzane" w takiej konfiguracji, a więc jak się bedą kończyć pewnie cena wzrośnie, również dobry przykład Kross Level A4 2007, kiedy był popularny i w aukcjach było po parenascie sztuk można było go kupić za 1299zł, teraz 1599/1499zł na allegro.pl)
Pitof Napisano 12 Lipca 2010 Napisano 12 Lipca 2010 Ta cena wynika z wyprzedaży rocznika 2008, więc wątpię, żeby zmalała. Zresztą obecnie sprzedawane na Allegro Scrapery są średnio 100 zł droższe niż jeszcze 2 miesiące temu. Pytanie jest raczej ile ich jeszcze w ogóle zostało?
Everlasting Napisano 18 Grudnia 2010 Napisano 18 Grudnia 2010 Cytat Na tym rowerze możesz latać ok. 30-35 km/h, a jak się mocno zepniesz to podejdziesz trochę wyżej. Interesuję się tym rowerem od jakiegoś czasu i właśnie nie wiem czy nie za wolny będzie on dla mnie 2 lata miałem Kross Level A2 i był dla mnie idealny na miasto/las, na prostej w mieście spokojnie jechałem 35 km/h a rekord to 58 km/h na zakopiance Tam miałem full alivio 3x8 chyba najmniejsza zębatka miała z tyłu 11. Jeszcze pytanko jak będzie z ceną tego roweru gdzieś we wrześniu/październiku bo wtedy będę mieć $. Bo niby on kosztuje ok 2400 a są przeceny i można teraz kupić na alle za 1400? Z prędkością maxymalną, to też nie jest tak źle, można tylną zębatkę od razu wymienić na mniejszą, koszt około 30zł. (i tak zrobię od razu jak go kupię, bo przejechałem się na nim i rzeczywiście przyda się)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.