Skocz do zawartości

[rower]Zakup uniwersalnego roweru MTB do +/- 5000

Beneke

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

hehe no nie wiem, ale tak to wygląda (no offence), chłopak ma kasę, chce ją wydać na taki rower, może geometria MTB bardziej mu odpowiada, może woli 26" - jego wybór. Zresztą skąd wiesz jak jeździ? :icon_wink:

Napisano

Jak zniewieściały szpaner ...

Sprzęt ma mi służyć głównie do jazdy po mieście,parkach i nie utwardzonych drogach poza miastem.

A jak nie wiesz, czego mu niby zazdroszczę, to głupot nie wypisuj ...

Napisano

Jak zniewieściały szpaner ...

A jak nie wiesz, czego mu niby zazdroszczę, to głupot nie wypisuj ...

Tu gdzie obecnie mieszkam czyli Norwegia-Bergen bardzo duży procent rowerów jeżdżących po drogach ,szlakach to naprawde bardzo drogie rowery (Tobo może to potwierdzić),dlatego śmieszy mnie nazywanie ludzi szpanerami których stać na taki zakup sprzętu z wyższych półek.

Wychodziło by na to że co drugi "norek" jest szpanerem-koń by się uśmiał.

Tu do rzeczy materialnych podchodzi się zupełnie inaczej,bo nie jest to zakup kosztem niekiedy wielu miesięcy wyrzeczeń,po prostu stać kogoś na coś to kupuje i używa,jak się część zużyje to nie naprawia tylko wymienia-proste.

W polskich warunkach niestety często przeciętny "Kowalski" kupuje coś z myślą że będzie mu to służyć przez wiele lat(bo dochody wiadomo mniejsze niż na zachodzie)dlatego zakup sprzętu wyższej jakości jest piorytetem niż kupno badziewia."bogatego stać na to by kupować tanie rzeczy,biedniejszy musi rozsądniej podchodzić do zakupów"

Napisano

Wiesz , nie chcę cię obrażać ,ale nie kumasz, do takiej jazdy o jakiej pisał poleciłem mu na samym początku nadający się do tego idealnie sprzęt :

http://www.centurion.de/Bikes.Detail?bike_id=145

Nie wiem dlaczego wg. Ciebie jest tani i tandetny - koń by się uśmiał :)

Jest szpanerem, bo kupił modny rower do innego stylu jazdy niż ten o którym pisał, понял ?

Napisano

Zazdrość przez Ciebie przemawia Bracie :>

Też wolałbym zamienić stumpjumpera na cokolwiek innego za 5k ;/

Napisano

Rulez...

Odkładam kaskę przez rok na dobry sprzęcik,wbijam na profesjonalne forum,zadaje grzecznie pytania i dziękuje za nie...stwierdziliście,że model jaki wybrałem jest w tym roku bardzo opłacalny i warty swojej ceny...więc go kupuje.

Zachowujesz się jak dziewczynka podczas jajeczkowania :laugh: popadasz w dziwne stany irytacji i używasz inwektyw...

czy ja w którymś z postów napisałem,że biorę udział w maratonach i jeżdżę w nich lepiej od Ciebie ? Dlatego what's up man ?

Kupiłem tego Mbike i jestem z niego bardzo zadowolony...a jak Tobie podoba się Centurion to zamów sobie nie mam nic przeciwko temu :yes:

I nie ma się co obrażać o "emerytów i zniewieściałych chłopców"...tymi pierwszymi zostaniemy wszyscy(jak Bóg da)a tych drugich też jest sporo B) -dlatego zalecam więcej tolerancji...

BTW.Rulez..a jak już się zdecyduje na start w tych maratonach to zacznę składać na ten sprzęt :

klik

Dobry będzie :D :D :D ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...