Skocz do zawartości

[Ciekawe ostrokołowe aukcje] allegro i ebay oraz sklepy internetowe II

KAZUMI

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano · Ukryte przez safian, 23 Stycznia 2012 - OT
Ukryte przez safian, 23 Stycznia 2012 - OT

Tak to jest jak muszę podsyłać coś nie wiedząc na jaki wzrost :D Myślałem że dopiero zaczynasz przygodę. Może byś się pochwalił swoim OK ?

Tak to jest jak muszę podsyłać coś nie wiedząc na jaki wzrost :D Myślałem że dopiero zaczynasz przygodę. Może byś się pochwalił swoim OK ?

Jasne, że się pochwalę! :P

Tak, dopiero zaczynam przygodę, ale ostre już złożone.

A mój wzrost to 198cm ;) Ale swojej ramy 57cm już się trochę boję, wydaje mi się duża do nauki...

A mój wzrost to 198cm ;) Ale swojej ramy 57cm już się trochę boję, wydaje mi się duża do nauki...

przy wzroście 191 mam ramę 62 i tylko raz się dałem w poprzeczną rurkę przy grze w polo

poza tym OT się lekki zrobił

ja przy 185 mam ramę 60 :D a jeździ się bardzo dobrze.

Jasne, że się pochwalę! :P

Tak, dopiero zaczynam przygodę, ale ostre już złożone.

Ja mam 194. Złożyłem singla na ramie 56 i był.... DRAMAT !

Teraz już wiem, że z takim wzrostem jak mój 64 to nie jest duża rama, a z twoim to juz w ogóle... Przemyśl jeszcze raz sprawę, bo naprawdę możesz w ogóle nie odczuwac przyjemności z jazdy, a wręcz przeciwnie.

pozdrawiam

Zacząłem się zastanawiać, czy w ogóle myślę o tym samym wymiarze o którym wy mówicie...

...a ja wchodzę tutaj żeby zobaczyć ciekawe aukcje allegro, ebay....

wątki "rozmiar ramy a wzrost" już się pojawiały.

Napisano

PANY - macie aukcje, sklepy, gdzie mozna kupic jakies ciekawe owijki? szmaciane, bawełniane? takie klasik stajl?

Wczoraj widziałem, że skończyło się na allegro kilka aukcji z owijkami Campagnolo.

Nie sprzedały się, więc pewnie na dniach pojawią się znowu.

Napisano

Adaśko, coraz większa motywacja, żeby pojechać za granicę? :D 2.50 OJRO za rolkę! a ojro spada w dół. :P a może i inne szpeje wyrwiesz? Wiem, że w tym Stadlerze o którym wspominałem już gdzie indziej były też jakieś rozmaite torby kurierskie i w ogóle pełno fajnych rzeczy za spoko hajs.

Napisano

Ta, tylko nie w każdym mieście jest decathlon. Już lepiej do berca pojechać, zwiedzić przy okazji kawałek świata. :P

Adaśko, żebym ja wiedział, że tu takie zapotrzebowanie, to bym 20 tych rolek kupił :P żebym miał neta tam, też bym spytał i zwiózł, a tak to o...

Napisano

Byłem na Bielanach, koło Auchan. Było gdzieś tak z 4-5 opakowań po dwie rolki. Czarne same.

Ajj, daleko. Co dziwne, tych szmacianych owijek nie ma na oficjalnej stronie Decathonu.

Skoro jesteśmy przy owijkach, czy ktoś z Szanownych Forumowiczów widział gdzieś ostatnio Fizik Microtex w przepięknym kolorze miodowym, w ludzkiej cenie?

Ew. coś w podobnym stylu? Ja jedynie znalazłem brązową Dedę (ebay, ~50zł z przesyłką), ale ma białe napisy co jakiś tam odcinek i kierownica zaczyna przypominać stragan na odpuście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...