travisb Napisano 13 Października 2012 Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Za mały zakres? Wręcz przeciwnie. Przez to, że haki są ruchome, ramka jak najbardziej nadaje się pod ostrzałkę (znika konieczność zastosowania łańcucha z półogniw). Chociaż i tak uważam, że zbudowanie na tej ramie ostrzaka było by grzechem niewybaczalnym. Taki rarytas zasługuje tylko na jedno: pełne odrestaurowanie, wyposażenie w szpeje z epoki i zawieszenie na ścianie w pokoju w miejscu telewizora naprzeciwko skórzanego fotela, w którym co wieczór zasiadałbym z drinkiem i cygarem delektując się widokiem tego Giosa ... A skoro już jestem w temacie sklepowo-zakupowym, to coś dla szukających gripów --> http://spurcycle.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegosz Napisano 14 Października 2012 Udostępnij Napisano 14 Października 2012 aa tam grzech, ostatnio na weightweenies ktoś wrzucił speca tarmaca zrobionego na ostre z suportem mimośrodowym. Wydaje mi się po prostu, że te haki mimo wszystko przesuwają się za mało, żeby napiąć ew. łańcuch, powinno się to przesuwać co najmniej 1", bo tyle właśnie długości ma 1 ogniwo. Ja tam bym w niego wsadził koła Lighweighta i Campę Record albo Srama Red. Pięęęknie by wyglądał tak ubrany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
travisb Napisano 14 Października 2012 Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Porównujesz stalowego Giosa z epoki z chromowanymi mufami do wydmuszkowatego Tarmaca z karbonu? No to trafne porównanie, nie ma co ... Ja tam bym w niego wsadził koła Lighweighta i Campę Record albo Srama Red. Pięęęknie by wyglądał tak ubrany Tak, pięknie. Niczym 80-letni dziadek w dresie Adidasa ze złotą ketą na szyi. No ale podobno o gustach nie wypada dyskutować ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
candle Napisano 14 Października 2012 Udostępnij Napisano 14 Października 2012 http://tablica.pl/oferta/rower-kolarzowka-uzywany-ID1qYCT.html#ed310b2d;r:1;s: nie wiem do końca czemu ale jakoś strasznie mnie rozbawił ten rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 14 Października 2012 Udostępnij Napisano 14 Października 2012 gios drogi? haha. świetna rama jeździłbym z jakimś carbonowym widłem travis , ten compact nie jest z epoki , widać to nawet po jego kolorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegosz Napisano 15 Października 2012 Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Colnago Mastery też zasługują tylko na niskie kółka, manetki na ramie i wiszenie na ścianie? Nie, bo to wszystko są rowery i zasługują, żeby nimi jeździć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elberet Napisano 15 Października 2012 Udostępnij Napisano 15 Października 2012 jest jeszcze rower tadka który zasluguje na to, żeby o nim pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 15 Października 2012 Udostępnij Napisano 15 Października 2012 właśnie jak tam chrom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hablababla15 Napisano 17 Października 2012 Udostępnij Napisano 17 Października 2012 uszkodzić kogoś za złożenie tego roweru to mało http://allegro.pl/rychtarski-lo-pro-ratta-bajka-ostre-i2711859426.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tad3k Napisano 19 Października 2012 Udostępnij Napisano 19 Października 2012 uszkodzić kogoś za złożenie tego roweru to mało RYCHTARSKI LO PRO RATTA BAJKA OSTRE (2711859426) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. "INZYNIERIA ROWEROWA" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poul92 Napisano 19 Października 2012 Udostępnij Napisano 19 Października 2012 facet w sprzedaży całkiem zacny przęt, dlatego nie rozumiem dlaczego wepchął do tej ramy takie gó*no. Ktos może wie jaki to rozmiar ramy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brkzzz Napisano 19 Października 2012 Udostępnij Napisano 19 Października 2012 facet w sprzedaży całkiem zacny przęt, dlatego nie rozumiem dlaczego wepchął do tej ramy takie gó*no. Ktos może wie jaki to rozmiar ramy? Pewnie sam nie wepchnął, tylko dorwał gdzieś tanio tak jak stoi, a teraz znając wartość sprzętu wystawia. To, że dodaje te graty z Wigry 3 może świadczyć o problemie z ich usunięciem (np. zjechany gwint). bo nie wierzę, że ktoś nie ma czasu tego zdemontować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
avga Napisano 21 Października 2012 Udostępnij Napisano 21 Października 2012 facet w sprzedaży całkiem zacny przęt, dlatego nie rozumiem dlaczego wepchął do tej ramy takie gó*no. Ktos może wie jaki to rozmiar ramy? pisałem do nich na allegro i odpisali mi że podsiodłowa ma 58 cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TSB1923 Napisano 21 Października 2012 Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Orientuje się ktoś, ile tak +/- może kosztować taka rama ? http://ww2.bikekatalog.pl/2012//komponenty/1077/Rychtarski.Columbus.Air/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dao Napisano 21 Października 2012 Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Masz tam maila, napisz zapytanie. Licz się z kwotą powyżej 2k. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 21 Października 2012 Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Raczej powyżej 3k, bo za nieco poniżej 3k można kupić stalówkę na Columbus MAX. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegosz Napisano 22 Października 2012 Udostępnij Napisano 22 Października 2012 http://allegro.pl/rama-torowa-focus-pista-58-5cm-widelec-carbon-i2706024183.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magik2208 Napisano 22 Października 2012 Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Link kopniety, ale widzialem rower na tym, sprawia wrazenie taniego chlamu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pasiasty Napisano 22 Października 2012 Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Rama za 1,5k bez szlifowanych spawów? No nie wiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magik2208 Napisano 22 Października 2012 Udostępnij Napisano 22 Października 2012 i waga zestawu 2,47kg, alu haki bez wkładek i to przy carbonowej sterówce... no nie wiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dao Napisano 22 Października 2012 Udostępnij Napisano 22 Października 2012 http://www.ebay.co.uk/itm/Bianchi-Pista-track-frame-campagnolo-fixed-gear-cinelli-/251172267407?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a7b08a58f a tutaj kaemesowe bianchi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 25 Października 2012 Udostępnij Napisano 25 Października 2012 wyśledziłeś mnie hehehe. niech idzie , jeszcze przyjdzie mi do głowy zrobic z niej ostre i co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hablababla15 Napisano 28 Października 2012 Udostępnij Napisano 28 Października 2012 może ktoś aktualnie poszukuje http://allegro.pl/dzwignia-hamulca-csepel-lumber-biala-ostre-tor-i2742938113.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TSB1923 Napisano 28 Października 2012 Udostępnij Napisano 28 Października 2012 może ktoś aktualnie poszukuje Dźwignia hamulca Csepel Lumber biała ostre tor (2742938113) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Marianoitaliano ta dźwignia będzie odpowiednia do kierownicy Csepel Pista ? Czy ona jest lewa,prawa czy nie ma to znaczenia po jakiej stronie ją zamontuję ? Chyba skuszę się na nią. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek190 Napisano 28 Października 2012 Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Średnica mocowania w csepelu pista: 25,4 mm klamka Do kierownic o średnicy 22,2mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.