Skocz do zawartości

[ Koszulki ] Zlotowe - Odlotowe :)

Lookas 46

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

Jako, że termin zlotu nadchodzi coraz większymi krokami i ludzi na liście też przybywa mam do Was pytanie odnośnie projektów koszulek na drugi zlot :)

Czy są chętni do wykonania projektów koszulek ? Może już takowe są :) Widziałem kilka pomysłów w wątku ogólnym już ...

Napisano

No to ja dołożę swoje 3grosze.

Wzorem roku ubiegłego ogłaszamy konkurs na Zlotową koszulkę. Żeby ograniczyć szansę na ponowne zwycięstwo SELa :(, każdy projektant może przedstawić dowolną ilość projektów ale pod głosowanie poddamy max 2prace.

Na Wasze projekty czekamy do 14maja do godz. 20. Następnie ogłosimy małą debatę i puścimy w obieg ankietę. Głosowanie będzie trwało max 7dni po czym zostanie wybrany projekt do realizacji.

O ile nie padną inne propozycje jako wykonawcę proponuje Koszulkowo. Cena i jakość myślę, że jest całkiem fajna.

Koszulkę będzie mógł zamówić każdy. Tak jak w ubiegłym roku koszulkę można personalizować czyli nick na karku, rękawie lub w obu miejscach równocześnie.

Cena powinna być bardzo zbliżona do ubiegłorocznej czyli ok 28zł.

Pozdrawiam i zapraszam do przedstawiania swoich projektów!

Marcin Goluch

P.S. NAGRODA GŁÓWNA gratisowa koszulka własnego projektu :).

Napisano

pierwsza!jeszcze żeby ten koleżka z rowerem nie był tak na płasko tylko poruszał się w dól, dodał by do tego jeszcze jakiś czerwony element

• Mod Team
Napisano

Koszulka się podoba :icon_mrgreen: Tylko jak zrobisz za głosem freediver'a to praktycznie wyjdą nam koszulki jak z pierwszego zlotu rowerek góra/dól.

Może bardziej nakreślić teren pod rowerkiem... Który tym razem zapowiada się iście hmmmm "epicko" :) Motyw z odwróconą datą też się podoba :)

Z palmami bym poczekał na jakiś zlot nad morzem :):P

Napisano

Też mi się tak wydaje.

Przyznacie racje, że sama nazwa miejscowości w której odbędzie się zlot sugeruje iż jest to drugie tego typu spotkanie?

Zgodzicie się ze mną, że koszulka będzie bardziej praktyczna, jeżeli z powodzeniem założymy ją zarówno na zwykłe wyjścia do miasta jak i na rower?

Zatem pisanie, że to 2gi zlot jest niepotrzebne, prawda?

Napisano

Gwoli ścisłości napis będzie taki jak "se" Szanowna Szlachta z fr.org zażyczy :D Pisałem to na szybko nie myśląc czy powinno być tak czy siak :)

• Mod Team
Napisano

Wg. mnie "II" powinna być, koszulka ma dotyczyć konkretnie tego zlotu i to czy będzie tam II czy nie nie ma wpływu na to czy możesz ją sobie założyć na rower czy do miasta...

• Mod Team
Napisano

Klaniam,

2-gi powinien byc. Bo sie potem za heberdziesiat lat okaze ze bedzie to rarytas kolekcjonerski do ustawienia chronologicznego :)

Ze skrzydelkami bajer :P

Szacunek...

I.

Napisano

Te ludziska jakbyśmy chcieli żeby tylko SEL składał projekty to został by ogłoszony nadwornym projektantem a'la Maciej Zień i finał :confused:

Moje typy: pierwsza, przed ostatnia. Być może skrzydlata ale dodał bym jakiś szczegół ziemi.

Napisano

A nie da rady zrobić tak, że każdy wybierze sobie koszulkę z obrazkiem który mu się najbardziej podoba? Ilość zamówień chyba się nie zmieni a nawet wzrośnie :P

Napisano

rozumiem że koszulki będą również do odbrania w skrzynce pocztowej? :thumbsup:

Niestety w tym roku zostaję na nizinach i startuję w III Rajdzie Brdy... z racji słabej kondycji nie byłabym w stanie czerpać tyle radości z jazdy po górach co w zeszłym roku. A było naprawdę pięknie i niezapomnianie!

Tak więc ja się od razu piszę na damską wersję tegorocznej koszulki, bo są świetne gatunkowo i kocham moją damską nosić na codzień :P

Napisano

ja też coś zaproponuje, grafikiem nie jestem, ale co tam...

koszulka%20wer.jpg

nie miałem pomysłu na wykonanie daty i miejsca zlotu, więc dałem podobne jak w banerze na forum.

P.S.

Sel wykorzystałem Twój szablon koszulki :icon_redface:

Napisano

Co do poprzedniego-poprzednich wzorów - Tyle sie ludzie bulwersowali, że mieliśmy w logu ekstremę rowerową, a nie xc - w końcu tu więcej kross kanterów ( :icon_redface: ) a teraz koszulki też w takim klimacie. nie zalatuje Wam troszkę hipokryzją?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...