Eastern Napisano 27 Maja 2010 Napisano 27 Maja 2010 Odsprzedam opłate startową, niestety wypadło mi coś i nie będe mógł startować, dlatego moge komuś za 20zł odstąpić miejsce, dane i dystans, można edytować więc nie ma problemu Oferta jeszcze aktualna? byłbym zainteresowany P.S. Eastern jedzie bez względu na wszystko .
siwyex Napisano 28 Maja 2010 Napisano 28 Maja 2010 Jakby ktoś chciał to z Rybnika mogę kogoś wziąć...
Rychlapl Napisano 28 Maja 2010 Napisano 28 Maja 2010 Pogoda się zapowiada spoko z tego co oglądałem na meteo.pl Tak przyszło mi teraz do głowy. Gadamy tutaj na forum między sobą, dyskutujemy, jeździmy prawie co tydzień na te same zawody itp. a tymczasem przynajmniej ja, znam "na żywo" ledwie parę osób. Wy też tak na anonima, czy się rozpoznajecie jakoś? Pozdr.
piootrj Napisano 28 Maja 2010 Napisano 28 Maja 2010 Pogoda się zapowiada spoko z tego co oglądałem na meteo.pl Tak przyszło mi teraz do głowy. Gadamy tutaj na forum między sobą, dyskutujemy, jeździmy prawie co tydzień na te same zawody itp. a tymczasem przynajmniej ja, znam "na żywo" ledwie parę osób. Wy też tak na anonima, czy się rozpoznajecie jakoś? Pozdr. No właśnie, może umówmy się w jakimś miejscu przed startem żeby się poznać No można jeszcze po goździku w kasku
@lek Napisano 28 Maja 2010 Napisano 28 Maja 2010 Ja będę z bratem na dwóch czarnych roweruch Cube Reaction. Mam jeszcze żółtą naklejkę XC Zone po lewej stronie korony amorka, ale dzisiaj brat dał mi tą nową naklejeczkę i chyba ją zmienię Prawdopodobnie będę w stroju Cube z bratem, wiec mnie rozpoznacie.
owen777 Napisano 28 Maja 2010 Napisano 28 Maja 2010 Jakby co to ja przed startem MINI będę się kręcił między biurem zawodów a metą, na wyścigu MINI ścigam się na białym Haibike'u, a w trakcie MEGA będę na mecie z laptopem z kumplami Strój Haibike OrangeBike Chorzów Siwy, jak my się dawno nie widzieliśmy! Dasz się przejechać na swoim fullu, nie?
rafalek940 Napisano 29 Maja 2010 Napisano 29 Maja 2010 Wlasnie siwy ma fulla hehe cos czuje ze jak pozowoli to bedzie 2 atrackja po wyscigu ja jak cos bede startowac mega albo giga jeszcze nie wiem na białym rowerku z rama bolighta i biała reba w stroju Torq chyba bede jedyny z Torq wiec bede łatwo widzialny
piootrj Napisano 29 Maja 2010 Napisano 29 Maja 2010 Ja jutro jadę cały na czarno w zwykłym stroju bez napisów itp. A rower to czarny No-Saint Angel. Prawdopodobnie giga bo jakieś problemy z placami mam od wczoraj, nie mogę się zgiąć w pół mam nadzieje, że przejdzie do jutra.
NGH Napisano 29 Maja 2010 Napisano 29 Maja 2010 Witam, Czy dziś ktoś się wybiera na objazd trasy i przy okazji po numerki startowe ??
rafalek940 Napisano 29 Maja 2010 Napisano 29 Maja 2010 ja mam tylko 15 km na star ale jednak nie jade bo dzis sie oszczedzam wczoraj zroilem 40 km po parku powiedziałbym nie wiem jak w lasach ale błotko na pewno bedzie
siwyex Napisano 29 Maja 2010 Napisano 29 Maja 2010 Wlasnie siwy ma fulla hehe cos czuje ze jak pozowoli to bedzie 2 atrackja po wyscigu Coś czuję że full to nie na tą trasę, ale jadę może być fajnie:) Bardziej byłbym skłonny wziąć rower przełajowy niż full'a...ale nie będziemy się wygłupiać, widzę że zainteresowanie tymi zawodami jest spore i stawią się także czołowi zawodnicy z naszego regionu, więc będzie ostre napieranie
szaman Napisano 29 Maja 2010 Napisano 29 Maja 2010 dziś obiechałem część trasy straszne błoto ,gdy się wiedzie to trzeba przeć na przód jak sie stanie joż sie nie ruszy koło 16 00 będe po numerek biały rower z czarnymi elementami
Eastern Napisano 29 Maja 2010 Napisano 29 Maja 2010 Pozwólcie, że spytam - wiecie może jak będzie jutro wyglądała sytuacja z zapisami? Jest to mój pierwszy poważniejszy rajd i jestem pełen obaw, więc wybaczcie mój niepokój . Mam zamiar zapisać się, wpłacić itd jutro rano... Kolejeczki są spore? Ile się czeka na numerek? Dzisiaj nie dam rady dostać się do 20:00 do biura zawodów, także pozostaje tylko dzień jutrzejszy :/ Aha, Eastern dystans MEGA, czyli 12:30 tak?
NGH Napisano 29 Maja 2010 Napisano 29 Maja 2010 Tak start MEGA jest o godz. 12.30 A co do kolejek to w zeszłym roku jakąś godzinkę przed startem kolejki nie było prawie wcale, ale przed samym startem urosła do ogromnych rozmiarów, więc radze ci tak z godzinkę przed podjechać
@lek Napisano 29 Maja 2010 Napisano 29 Maja 2010 Kolejka urosła, bo się ludzie ustawiali, którzy jechali krótsze dystanse niż Giga, a wiadomo że Giga startuje pierwsze i powinni sobie odpuścić rejestracji i dać szansę Gigowcom
LoveBeer Napisano 29 Maja 2010 Napisano 29 Maja 2010 mam nadzieje ze teraz w kolejce beda puszczac gigowcow, bo jade 200km i nie widzi mi sie nie zdazyc na start przez - z calym szacunkiem - rodzine z dzieckiem :s
rafalek940 Napisano 29 Maja 2010 Napisano 29 Maja 2010 no ja juz mam numerek prosze panstwa numer 7 Tata podjechał mi po numerek Jutro bedzie super
@lek Napisano 29 Maja 2010 Napisano 29 Maja 2010 Ja tez mam i nie będę musiał stać w kolejce, wiec macie o jednego mniej Numer 36 Ps. Ciekawe jak się spiszą te chipy Trzeba je montować na lewej kostce.
owen777 Napisano 29 Maja 2010 Napisano 29 Maja 2010 mam nadzieje ze teraz w kolejce beda puszczac gigowcow, bo jade 200km i nie widzi mi sie nie zdazyc na start przez - z calym szacunkiem - rodzine z dzieckiem :s Nie tylko rodziny z dziećmi startują na MINI :>
LoveBeer Napisano 29 Maja 2010 Napisano 29 Maja 2010 Nie tylko rodziny z dziećmi startują na MINI :> nie to mialem na mysli.
piootrj Napisano 29 Maja 2010 Napisano 29 Maja 2010 Ps. Ciekawe jak się spiszą te chipy Trzeba je montować na lewej kostce. Ostatnio w Bytomiu używano tych chipów i nie było problemów z nimi.
siwyex Napisano 29 Maja 2010 Napisano 29 Maja 2010 Także używałem parę razy tych chipów i nie stwierdziłem żadnych nieporozumień czy coś...Może nie jest to wygodne jak chip w numerku, ale przynajmniej większa pewność że go nie stracimy:)
Rychlapl Napisano 29 Maja 2010 Napisano 29 Maja 2010 Mnie czeka jutro kolejka, bo nie zdążyłem ogarnąć tego dzisiaj. Przynajmniej tyle, ze blisko mam:) Jak coś to ja będę w niebieskim stroiku Partner-AGDRTV, rower kellys hacker:) Jak by ktoś widział to zaczepiać Jadę giga. Pozdr.
rafalek940 Napisano 30 Maja 2010 Napisano 30 Maja 2010 No to ja pierwszy sie wypowiem Giga czas 2;34 z kilkoma upadkami open chyba 75 w kategori 6 Trasa Nuda No ale fajnie bylo sie poscigac po takiej przerwie błotko był i to nie małe szczegolnie kilka niezniszczalnych twardzieli błotnistych Ja sie bardzo ciesze bo poznałem 2 Spoko kolesi z naszego forum mianowicie @lek wraz z jego bratem Alek nie musisz mi oddawac za zela
marcinmb Napisano 30 Maja 2010 Napisano 30 Maja 2010 Mi się bardzo podobało jechalem giga,mialem 2 "upadki" (ahh czerwona kostka)a na ostatnim okrązeniu zlapałem kapcia ^^ Mój fart ;p Ale mimo to baardzo mi sie podobalo,super pomysl z puszczeniem trasy po torze 4X;)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.