dzacek Napisano 6 Kwietnia 2010 Autor Napisano 6 Kwietnia 2010 Ok, czyli podsumowując bałagan, który narobiłem w tym temacie, tak wygląda moje zamówienie: Wszystko OK?
Mod Team Puklus Napisano 7 Kwietnia 2010 Mod Team Napisano 7 Kwietnia 2010 Jeżeli dużo jeździsz to łańcuch gh50 bo ten gh40 nie ma utwardzanych sworzni i szybciej sie luz zrobi.
dzacek Napisano 7 Kwietnia 2010 Autor Napisano 7 Kwietnia 2010 Kupiłem już powyższy zestaw. Pożyjemy, zobaczymy Dziękuję wszystkim za pomoc!
dzacek Napisano 14 Kwietnia 2010 Autor Napisano 14 Kwietnia 2010 Na szczęście wszystko jeszcze do mnie nie wyjechało, bo zauważyłem, że fabrycznie mam przerzutkę topswing. Tak biegną linki: Czy downswing będzie tam pasować?
Fenthin Napisano 14 Kwietnia 2010 Napisano 14 Kwietnia 2010 Nie ważne czy Top Swing czy Down Swing, ważne aby obsługiwała (w twoim przypadku) górny ciąg - Top PULL, a FD-M413 obsługuje zarówno górny jak i dolny, więc nie powinno być problemów. I oczywiście potrzebne jest wyżej położone miejsce do zamocowania obejmy, ale patrząc na zdjęcie, powinna się zmieścić.
dzacek Napisano 15 Kwietnia 2010 Autor Napisano 15 Kwietnia 2010 Są tam tylko 2 otwory na mocowanie bidonu chyba, ale między nimi jest też dość dużo miejsca. Dzięki za pomoc!
kubek20 Napisano 15 Kwietnia 2010 Napisano 15 Kwietnia 2010 Niestety, mocowanie przerzutki może wypaść na jednym otworze... ja tak mam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.