Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ciężko wyrazić jakąś opinię po paru kilometrach, ale jedyne co mogę na tę chwilę napisać, to to, że bardzo gładko się kręci.

Przebiegów już nie robię sporych jak kiedyś ale poinformuję za jakiś czas jak mi się to spisuje  :thumbsup:

Napisano

Na pewno to są te same, co w TWR?

A czy jest możliwość, żeby coś o nazwie "Race Face X-Type Bearing Cap" było czymś innym? Jakbyś był zainteresowany to daj znać, bo przy zamówieniu 8 szt. można się w to pobawić, ponieważ oszczędność to około 100 zł na byle plastikach + oszczędność na wymianie suportu na nowy.

• 3 tygodnie później...
  • Mod Team
Napisano

Ja kupiłem we wrześniu czy październiku ubiegłego roku łożyska MGK, bo innych akurat w sklepie na miejscu nie mieli. Nic o nich nie wiedziałem, ale jak poszperałem potem po sieci to na jakimś forum samochodziarskim polecali, że niby tanie i dobre. U mnie na razie ok. 2tys. km i kręcą się jak nowe.

Napisano

Łożyska w suporcie pracują w takich warunkach, że nie warto kupować drogich japońskich. SKF jak i MGK padną po porównywalnym przebiegu, bo załatwi je piach z wodą oraz siły poprzeczne do osi łożyska... Ja również jeżdżę na MGK i jestem zadowolony w zależności od warunków wytrzymują od 5 do 8 kkm, czyli tyle ile oryginały.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...