cl0uds Napisano 29 Marca 2010 Napisano 29 Marca 2010 Witam !! Otoz dzisiaj, gdy jechalem na prostej drodze nie wiem jakim cudem wkręciła mi sie przerzutka tylna w szprychy.. Moze ktos mi powiedziec co mogło do tego doprowadzic ? Ponizej dodaje zdjęcie z miejscem pęknietej części mocującej. FOTO: Prosiłbym o nazwe owej części, koszt jej, oraz ile by kosztowała wymiana z robocizną w serwisie. Pozdrawiam, Maciej
spons92 Napisano 29 Marca 2010 Napisano 29 Marca 2010 Musisz wymienić "hak przerzutki", prawdopodobnie na taki: http://allegro.pl/item974129696_hak_przerzutki_author_giant_i_innych.html (są też tańsze ). W serwisie Ci dopasują dokładnie. A wymiana jest tak prosta, że praktycznie nie ma możliwości czegoś zepsuć. Wystarczy przypatrzeć się jak było i skręcić tak samo. Narzędzia - 1 klucz imbusowy 5mm.
cl0uds Napisano 29 Marca 2010 Autor Napisano 29 Marca 2010 Dzięki. ; ) Sprawa wyjaśniona, temat do zamknięcia.
Mod Team sznib Napisano 29 Marca 2010 Mod Team Napisano 29 Marca 2010 Sprawdź jeszcze w jakim stanie są szprychy po tym wypadku, żeby nie zaczęły nagle strzelać w drodze.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.