Skocz do zawartości

[Lidl] oferta rowerowa

hehe12

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

co za szczęście, że wpadłem na ten temat i na WAS:)

Przez was jestem zmuszony kupić: licznik,kask,4xskarpetki,spodenki,sprzęt do naprawy,wieszak na rower. Mam sentyment do Lidl'a, nie to co biedronka/tesko.

Ew. dam znać jeśli dużo czegoś będzie

Napisano

zati61 nie wiem czy jeszcze zdążysz kupić. U mnie w Lidlu już są resztki. Ze 5 kasków, liczników zero podobnie z gaciami i koszulkami. Skarpetki są ale ze 2 pary, no i rękawiczki. Wieszaków na rower w ogóle nie było. Nie wiem jak tam w Poznaniu może jeszcze coś zahaczysz.

Napisano

U mnie w Lidlu było dziś jeszcze 11 kasków w różnych rozmiarach, kurtki rowerowe były, jedna para damskich krótkich gaci, rękawiczek kilkanaście par i poncha, oraz ze 2 dętki i pompka.

Widziałem tez z 5 kompletów oświetlenia.

Napisano

Czy znalazłaby się tak wspaniałomyślna osoba na forum która mogła by mi kupić 2 rzeczy z tej nowej oferty i wysłać? :) Bo mieszkam 80 km od najbliższego lidla... Konkretnie chodzi mi o rękawiczki rowerowe i zestaw naprawczy w torbie podsiodłowej :)

Oczywiście dorzucę extra na jakiś czteropak piwka :D

Napisano

co tam, że kijowo wygląda- jakość/ceny najważniejsza jest.

Niestety w 2 Lidlach zostały najgorsze resztki

-zakupiłem kask(doskonały, tylko troche płytki- ale co tam wygłąd nie jest najważniejszy)

Chciałem zakupić spodenki i jakąś koszulke, ale już nic nie było:( ;) a jeżdząc w zwykłej(+plecak prawie zawsze) naprawde gniotą się i do prasowania znowu muszą iść. Może u was coś jeszcze zostało? i ktoś coś wyśle?

a może wiecie/ktoś ma jakieś zbędne spodenki(z wkładką)? albo ma namiary na sklep z używana odzieżą rowerową?. Przepraszam za tyle pytań, ale tak to już jest

Napisano

Ostał mi się jeden kask, kupowałem go nie dla siebie, ale okazał się troszkę za mały (to ten mniejszy z tych dwóch rozmiarów) .

Kolor granatowy.

Ktoś chętny?

Puszczę po kosztach jak w sklepie. + przesyłka oczywiście.

Napisano

Te liczniki z Lidla są niesamowite wczoraj po prostej drodze jadąc nie spiesznie "wyciągnęłam" całe 97,5 km/h :PB)B)

szkoda że wyrzuciłam paragon ;):):P ale czego się spodziewać za 19,99 zł....

Napisano

tata w zeszłym roku kupił licznik z Lidla. Daje rade jak dla niego :icon_wink:

W zeszłym roku kupiłem koszulkę rowerową, niby fajna ale gumka się wyciąga i materiał jest cieniutki i łatwo go zaciągnąć. Ostatecznie kupiłem ciuszki z Nakamury(? albo jakoś tak) trochę droższe, ale zdecydowanie lepsze ciuchy.

Napisano

Te liczniki z Lidla są niesamowite wczoraj po prostej drodze jadąc nie spiesznie "wyciągnęłam" całe 97,5 km/h B)B)B)

szkoda że wyrzuciłam paragon :):D:D ale czego się spodziewać za 19,99 zł....

Założę się, że ta prosta droga wiodła przez skrzyżowanie ze światłami ;). Licznik łapie zakłócenia od pętli indukcyjnych w jezdni, całkiem normalna rzecz w licznikach bez kodowanej transmisji danych. Ewentualnie inne silne pole magnetyczne, które zakłóciło pracę licznika.

Rozwiązaniem jest zakup licznika z cyfrową transmisją danych, lub wykręcanie obecnego z podstawki na skrzyżowaniach z pętlami :D.

Napisano

Hehe, zasugerowałem się moim dawnym problemem z licznikiem Kelly'sa. Ale w sumie licznik odbiera tylko impulsy od magnesu na kole, więc silne pole magnetyczne w tanich licznikach może powodować takie "kfiatki" :).

Napisano

Ale w sumie licznik odbiera tylko impulsy od magnesu na kole, więc silne pole magnetyczne w tanich licznikach może powodować takie "kfiatki" :).

No ale jak - u jednych wzbudza, a u innych nie ? Rozumiem gdyby we wszystkich licznikach tak się działo, ale jedne działają poprawnie, a inne nie.

Napisano

Może masz źle rozmiar koła ustawiony? Mój działa bardzo dobrze i precyzyjnie.

Rozmiar kół jest ok, bo już przejchałam na nim ponad 150 km, po głębokich oględzinach męża okazało się że kabelek jest przy wejściu do licznika lekko naderwany :confused::rolleyes::)

ja to zawsze jakiś bubel trafię noooooo....

Napisano

był już ktoś może dziś w lidlu? :) Jak ktoś był to niech podzieli się wrażeniami ;) co sądzicie o tych rękawiczkach? albo odnośnie tego kompletu do napraw?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...