stoju10 Napisano 5 Marca 2010 Napisano 5 Marca 2010 Witam! Jestem zainteresowany kupnem tego scotta. Chciałbym się was zapytać czy opłaca mi się go kupić. Jego cena to 1190zł. Wydaje mi się, że to dobry rower jak na taką cenę. Proszę o pomoc!
twix09 Napisano 5 Marca 2010 Napisano 5 Marca 2010 Rewelki jak za tą cenę nie ma. Za tę cenę celuj w Krossa a2 lub Mongoose Tyax
Poczwar Napisano 5 Marca 2010 Napisano 5 Marca 2010 Ja mam Scotta Reflex 60,kosztował 1300zł. Według mnie Scott robi porządne ramy a jak wiadomo rama to podstawa.Na twoim miejscu bym go brał. U mnie w podstawowej wersji był jakiś sountur 75mm którego wymieniłem na RS Dart 3 i teraz ok.A ty w tym scocie masz chyba od razu amorka z skokiem 100mm.
stoju10 Napisano 5 Marca 2010 Autor Napisano 5 Marca 2010 Tak. Jest tam Suntour XCT V2 ze 100mm skoku.
wojtekkrakow Napisano 5 Marca 2010 Napisano 5 Marca 2010 Tragedii nie ma, ale mimo wszystko konkurencja daje w tej cenie troszkę więcej. Co do ramy Scotta to w tej cenie nie oszukujmy się ale to wszystko jedno jaka nalepka będzie na niej widnieć. W gruncie rzeczy jazda na rowerze ma sprawiać przyjemność. Jak sprawia Ci przyjemność posiadanie roweru marki Scott, to i tak Cię nikt nie powstrzyma od zakupu , ale jak pisałem Kross, Unibike da Cię więcej za tą cenę.
stoju10 Napisano 6 Marca 2010 Autor Napisano 6 Marca 2010 Chyba wezme tego scotta. Gościu w sklepie rowerowym gdzie mam zamiar go kupić powiedział, że KROSSY są jak za taką cenę słabsze od konkurencji, więc lepszy będzie ten scott. Jeszcze oferował mi unibike mission ale on za bardzo nie przypadł mi do gustu.
kubek20 Napisano 6 Marca 2010 Napisano 6 Marca 2010 Kross level a2 XT na pewno nie będzie gorszy od konkurencji , a jest w cenie tego scotta . W dodatku osprzęt o klasę wyższy i lepszy amor ...
stoju10 Napisano 6 Marca 2010 Autor Napisano 6 Marca 2010 no dobra, tylko że nie chcę za bardzo kupić roweru w internecie a u mnie w mieście nigdzie nie ma takich krossow. A tu, gdzie chce kupic tego scotta to odliczaja mi od tej ceny 120 zł i mogę za to wybrać sobie jeszcze jakiś osprzęt
Rulez Napisano 6 Marca 2010 Napisano 6 Marca 2010 Dobra, w porządku, chcesz go kupić to kupujesz, w końcu to twoje pieniądze, jednak za tą cenę można znaleźć coś lepszego, jak np. Kross
kubek20 Napisano 6 Marca 2010 Napisano 6 Marca 2010 Sama przerzutka XT na tył będzie kosztować koło 200 złotych , a w dodatku chyba co 2 sklep ma w sprzedaży krossy , spróbuj się przejechać do jakiegoś innego sklepu i zobaczyć czy mają . Jest jeszcze troche tańszy level A2 na alivio ale lepiej dopłacić do xt.
stoju10 Napisano 6 Marca 2010 Autor Napisano 6 Marca 2010 Właśnie chodzi o to, że u mnie nigdzie nie sprzedają krossów. A tak, to przy tym scocie zaoszczędze te 120zl na osprzęt. Chyba wybiore tego scotta. Dzięki za pomoc
PaToLoGIA Napisano 16 Marca 2010 Napisano 16 Marca 2010 Nie kupuj SCOTÓW te rowery są tanie ale ciężkie mój kolega ma ten rower jak pojechał w las to błoto narobiło mu takich szkód ale to od ciebie zależy jaki rower kupisz.
rastatajm Napisano 16 Marca 2010 Napisano 16 Marca 2010 Gościu w sklepie rowerowym gdzie mam zamiar go kupić powiedział, że KROSSY są jak za taką cenę słabsze od konkurencji, więc lepszy będzie ten scott. Bzdura. Odnośnie porównywania sprzętów proponuję kierować się obiektywnymi opiniami, a nie opiniami sprzedawców którym zależy na sprzedaży tego co oni mają.
szefix Napisano 16 Marca 2010 Napisano 16 Marca 2010 Miałem Aspecta 40 Generalnie rower (jak tu koledzy pisali) o rekreacyjnej geometrii ramy. Jeśli chodzi o użytkowanie to nie miałem z nim żadnych problemów.
Timon92 Napisano 16 Marca 2010 Napisano 16 Marca 2010 Napisałem tutaj co myślę o Scottcie http://www.forumrowerowe.org/topic/65080-rower-zakup-nowego-2-typy/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.