Skocz do zawartości

Giant-the best bikes Club :P

Blue

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

tutaj fotka mojego Sprzętu - kto chce może oblukać

http://www.bikeworld.pl/foto/show_img.php?id=7636

pozdrawiam

[ Dodano: 2005-05-17, 00:03 ]

Dzięki za to że mnie z hukiem nie wywaliliście :wink: .  

Fakt, stoją koło siebie Giancik i Meridka, czyli do czasu zmiany ramy w 'żony Giancie' jestem tak jakby właścicielem tego Gianta(wspólnota majątkowa :P )

a u mnie odwrotnie - ja na Giancie a żona na Meridzie ;)

Napisano

Lista jest zrobiona tak jak mówiłem ale z racji że cały czas dopisywani będę nowi członkowie

przydało by się ja "przykleić" na początku czy końcu tematu. Admin albo Mod mile widziany, bo ja nie mam uprawnień żeby to zrobić.

Napisano
Zobaczyłem go w nowym katalogu i nie mogę oderwać oczu - Giant AC :shock:

zmusiles mnie aby spojrzec (nie pierwszy i na pewno nie ostatni raz) do katalogu GIANTA :-P

Czy oderwac oczy mozna czy nie to zalezy jak jezdzisz, ale kolorek ma faktycznie wypasiony.Jedynie czego sie czepiam to to iz mogliby pomyslec nad wiekszymi tarczami - masywniej by wygladal 8)

Napisano
Zobaczyłem go w nowym katalogu i nie mogę oderwać oczu - Giant AC Shocked

Już gdzieś na forum to pisałem i teraz to powtórzę. JEST TO MÓJ WYMARZONY BIKE. Ta niespotykana barwa lakieru i osprzęt. Tylko tylni amor trochę badziewny ale zawsze można zmienić.

Napisano
JEST TO MÓJ WYMARZONY BIKE

no to nic tylko zbierac kase, w przyszlym roku dadza w najlepszym przypadku modyfikacje tego modelu 8)

Ta niespotykana barwa lakieru

To prawda. Kolorek jest wypasisty

Napisano

Schwefel do tej naszej listy proponowałbym jeszcze model Gianta dopisać po myślniku jak to np. zrobiłeś z Dużym Markiem :wink:

Gość makus
Napisano

a że tak zapytam to taki internetowy klub czy coś śmigacie razem?

Napisano

Chyba bardziej internetowy bo przeciez nie mieszkamy w tym samym miescie wszyscy :) Ale kiedys sie mozna zastanowci nad zjazdem :)

Giant AC ----> NO ja z niego mam amortyzator (Psylo XC) i tez mi sie b podoba. Fajny jest jeszcze ten granatowy XtC, pamietam jak nie moglem od niego oczu oderwac ;)

Napisano

Pogadam z organizatorami warszawskiej Masy to może byśmy zrobili jakąś ogólną na całą Polskę :grin:

P.S. przydałby się tu jakiś MOD bo trochę zamieszania jest z tą listą.

Napisano

Ano przydał, przydał, ale już na Giancie nie jeżdzę :wink:

A naszego admina na liście nie macie? :mrgreen:

Cofnijcie się do początku tego wątku, a nie drugą listę tworzycie :wink:

Będę mógł Wam pomóc, ale musicie wysłać mi na priv wszystkich odnalezionych przez was czynnych użytkowników, a nowo przyjęci niech zapodają w temacie WYRAŹNIE na czym jeżdzą i że są nowi - nie mam czasu notować kto jest nowy a kto jest już na liście.

Schwefel bądź szefem grupy i przypominaj mi o wklejeniu nowego

Napisano

Jest jeszcze jedna sprawa czy robimy liste aktywnych członków czy nie. Bo widzę że wielu już tu dawno nie zaglądało i nie wiadomo jakie teraz bajki mają. Tą kwestię poddaje pod głosowanie, każdy niech się wypowie. Ci co do mnie pisali w sprawie klubu będą podani do Fryty a reszta niech się sama organizuje albo pisze do mnie.

Napisano

ja bym zrobil aktuwnych tylko... a raczej tych co teraz sie dopisuja... jak ktos dawno nie zagladal to pewnie jzu go to nie interesuje.. a jak go zainteresuje to szybko napisze do Fryty lub Schwefela i bedzie na liste wciagniety :-)

Napisano

Chcialem zaznaczyc swoje uczestnictwo w klubie gianta... jezdze na TERRAGO z roku 2004

Sorry ANUBIS Że pożyczyłem od ciebie parę słow :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...