Skocz do zawartości

[ szosa ] Kącik szosowy

riker

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Siemanko, nie wiem czy dobrze napisze, znaczy w dobrym dziale ale chciałbym się spytać czy warto kupić mi kolarzówkę za 50zł

tzw 50zł ale ona 10 lat nie jeździła więc wiem że trzeba zainwestować, mam wzrost 170cm i nigdy nie jeździłem kolarką.

linki rowerowe do hamulca a od kolarzówki są takie same?

• 5 miesięcy temu...
Napisano

poszukuje dysku na kolo, ewentualnie calego kola z dyskiem posiada ktos na sprzedaz w rozsadnej cenie? szukam szukam i nic nie moge znalesc :(

• 2 miesiące temu...
Napisano

Panowie i Panie, da się coś z tego zrobić? Jak tak to proszę o podpowiedzi, ostatecznie wchodzi w grę wymiana na siedzenie szosowe skórzane :D
SL733481.JPG
SL733482.JPG
SL733483.JPG

• 2 tygodnie później...
Napisano

Ja mam specialized alez comp 56 cm wzostu ma 192 i jakos jezdze nie wydaje mi sie zeby byla za mala....

Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Napisano

sam pomyśl, na tablicy jest za 500 do negocjacji, a ten chce ponad 1000? Za rower, który nawet nie ma klamkomanetek? Myślę, że można znaleźć coś lepszego ;)

• 2 tygodnie później...
Napisano

Hej, kupiłem sobie ramke ostatnio dokładnie ta: http://allegro.pl/show_item.php?item=3300844484 i mam pytanie kontrolne, czy ten widelec bedzie tu pasowac: 

http://www.cyklotur.com/czesci/sztywne-widelce-rowerowe/

ten pierwszy accenta, czarny. Wydaje mi sie ze tak, ale tez co byscie polecili, jesli nie to? 

Chce to zlozyc w miare tanio, ale wiem ze czasem taniej znaczy drozej. no i nie chce jakiegos najgorszego gowienka.

Rower ma byc raczej rekreacyjny do przemieszczania sie, zadne wyczyny..

dzieki :-)

Napisano

Hmmm, a to nie moge sobie zamontowac hamulców takich jak chce? generalnie myslalem zeby zrobic tutaj single speeda z powodu brakujacego haka przerzutki, ale także bo podoba mi minimalizm tego rozwiazania. i wlasnie tez myslalem o hamulcach typu v-brake...

czyli jaka dokladnie powinien miec specyfikacje widelec jakiego szukam, wiem ze 1 1/8 i na 28 koła, pod a- head,  rura musi miec co najmniej 250-260 mm, bo tam w tej ramie musi przejsc przez okolo 21 cm... 

zastanawialem sie tez czy jest dla zwyklego uzytkownika faktyczna roznica w pochlanianiu wstrzasów przez stal i aluminium?

Napisano

zastanawialem sie tez czy jest dla zwyklego uzytkownika faktyczna roznica w pochlanianiu wstrzasów przez stal i aluminium?

Ja nie zauwazam...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...