Skocz do zawartości

[Sosnowiec] Pobudka,Sosnowiec sie budzi ze snu.

Sokol91

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

@andi333 czy wracaliście przypadkiem przez Jaworzno? wydawało mi się, że mijałem Was między Sosiną, a torami kolejowymi (?)

Jeśli będziesz śmigał do tego Krakowa to jestem chętny, oczywiście Tenczynek po drodze icon_mrgreen.gif

Napisano

Spoko andi333, wymęczyła mnie ta jazda, ale to dobrze, wolę jeździć z kimś kto narzuca tempo niż samemu to robić :D a tak naprawdę to ten wmordewind przez całą drogę do Ojcowa chyba mnie najbardziej zmęczył :) Na Tenczynek też się piszę :D

hosejw - rzeczywiście chyba nas mijałeś, bo mi się zdawało, że ktoś krzyczał: Paweeeł, ale jak się obróciłem to już Cię nie było :D

Napisano

Ja jestem w czarnej dupie, bo 2 idę do pracy.

3 może się wybiorę do Bielska na Mistrzostwa w jeździe na orientację.

Napisano

Dzień pierwszy na Jurze zaliczony :) dziś lekki rozjazd 35km w okolicy Ogrodzieńca,potem poszlajałem się po skałkach wieczorem gril a jutro ruszam na Olsztyn ;)

Napisano

Dziś wykręciłem 107 km w tym 60km w terenie :wub: Do Olsztyna nie pojechałem bo po dwóch godzinkach w deszczu odechciało mi się.Kręciłem ogólnie po wszystkich szlakach jakie napotkałem,i wszędzie praktycznie nie obyło się bez noszenia bika :icon_wink: Jurę w najbliższym czasie sobie odpuszczam może w wakacje coś się zmieni.

Napisano

heh - masa tego. Dolinki Podkrakowskie, Tenczynek, Lipowiec (fajny skansen tam jest przy zamku) ogólnie cała Jura jest fajna.

Napisano

hey! jeżeli ma ktoś ochotę pośmigać wspólnie o 20.30 to zapraszam. Dzwońcie, numer jest podany kilka tudzież kilkanaście postów wyżej ;) Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Napisano

Hej, bylby ktos chetny jutro na trase ok 100 km? oczywiscie jak nie bedzie padac, myslalem o Ogrodziencu ale moze byc cos innego chociaz wlasnie nie mam za bardzo pomyslu :)

Napisano

Dziś zrobiłem Ogrodzieniec wyszło 90km i upierd.....ł mnie pies na szczęście był szczepiony :) Jutro nie wiem jak będzie bo łydka z lekka zapuchła jak by co dam Ci znać na gg.

Napisano

Witam was:)

Kurde a ja nie mam kiedy pośmigać,ostatnio bylem na trójkącie ale dojechać tam to masakra była.

A sprzęt stoi w pokoju i czeka na lepsza pogoda,ale na taka sie nie zapowiada...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...