Skocz do zawartości

[Sosnowiec] Pobudka,Sosnowiec sie budzi ze snu.

Sokol91

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć Sosnowiczanie,

Wysyłam pojutrze zamówienie do sklepu www.bike-discount.de , może chce się ktoś podpiąć?

Koszty wysyłki to 6 Euro plus 5zł za przelew na pół.

Odbiór osobisty w Sosnowcu.

Mają niezłe ceny na niektóre rzeczy, ja ostatnio u nich kupiłem buty 65% taniej niż w Polsce, ale potrzebuję jeszcze jednej rzeczy.

Proszę pisać wiadomości prywatne, Wojtek

Napisano

Ja dzisiaj pośmigałem sobie po Bukowej Górze, jutro może też wyjdę jak nie bedzie padać. Może namówię też kumpla i spotkanie koło mola na Pogorii 3

Napisano

W takim razie odpuszczę nie dam rady zajechać a też jakoś nie chce daleko jechać bo muszę jeszcze popołudniu kilka rzeczy zrobić. Może w następny weekend jak się wcześniej zgadamy to można gdzieś śmignąć.

Napisano

Witam,

sprawdzałem pogodę na weekend i wp podaje, że będzie słońce i temp. też znośna,

więc może ma ktoś ochotę na krótszą lub dłuższą wycieczkę po okolicy??

Napisano

Na 99% szykuje się wyprawa w niedziele. Powinna się zebrać większa grupa. Pozostało do ustalenia miejsce bo godzina to raczej przed 11. Dogadujemy się na BS ale będę pisał informacje na bieżąco. Masz może propozycje wypadu do ok 80km bo sadze że jak na pierwszy większy dystans to spokojnie wystarczy, a też czas ogranicza.

Napisano

Chyba do Was dołączę panowie :) w tym roku mam ambicję pojeździć trochę więcej, bo zeszły to była żenada :P dawajcie znać też tutaj jak ustalicie szczegóły. Ja bym zaproponował Rabsztyn na pierwszy wypadzik.

Napisano

Jak dla mnie może być i sobota i niedziela, akurat mam wolny cały weekend :D

Co do trasy to liczyłem na was, bo ja się do Dąbrowy przeprowadziłem stosunkowo

niedawno i jeżdżę z reguły dookoła III i IV Pogorii. Ewentualnie asfaltem w stronę Krakowa i Sosnowca...

Napisano

Jak coś to zapraszam jak co niedzielę na trening MTB. Ruszamy spod sklepu RB-Rowerek w Bytomku. 4-5h śmigania w tlenie. Podjazdy itp i itd :)

Napisano

Rabsztyn dobry pomysł zapytam czy im to pasuje tylko powrotną drogę trzeba by zmodyfikować, ale to się pomyśli.

Jest taki plan: o 11 spotykamy się na Balaton w Sosnowcu. Dla Kulsa i Olka jakbyście mogli się gdzieś dogadać i Olek jakby mógł poprowadzić do parku gdzie byliśmy razem jak odbywały się rajdy.

Jedziemy płytami na Sosinę, prostą do Bukowna, dalej terenem do Olkusza(jeśli będzie bagno jedziemy asfaltem) dalej Rabsztyn. Powrót przez Klucze, Chechło, pustynię błędowska, Błędów i jak będzie mało to jeszcze pogorie a jak nie to lecimy do domów.

Pasuje takie rozwiązanie?

Napisano

Jak coś to zapraszam jak co niedzielę na trening MTB. Ruszamy spod sklepu RB-Rowerek w Bytomku. 4-5h śmigania w tlenie. Podjazdy itp i itd :)

A której starujecie boś nie napisał :) ?

Napisano

Jak pisałem wcześniej mi pasuje, tylko dokładnie mi określcie gdzie się zjawić, to dam radę.

Napisano

No będzie ostro, trochę się obawiam, czy dam radę. Ale jak sam zaproponowałem ten Rabsztyn, to się nie będę wycofywać :P na szczęście nie muszę być na 15 w domu, więc najwyżej z powrotem doturlam się swoim tempem :D

Napisano

Ja tam bym mógł podjechać na ten parking koło parku w Kazimierzu ;) Ale to zależy w jakim stanie będe po spinningu :pinch:

Napisano

Alek na jazdę w tlenie nawet nie licz:D

Ja nie jadę z wami chłopaki bo nie chcę tak jak zawsze was spowalniać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...