Skocz do zawartości

[Sosnowiec] Pobudka,Sosnowiec sie budzi ze snu.

Sokol91

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dzięki Barney czyli ten rower do jazdy po trasach czy szlakach tak średnio będzie się spisywał. Jeśli dobrze rozumiem jest to rower zjazdowy z opcją podjazdów ale wycieczki do lasu czy asfaltem to katorga.

Nie chce się wymądrzać ale czy to nie za duża specjalizacja? Krzychu zjedziesz i pewnie podjedziesz pod każdą górę (już to robisz :) ) ale co z resztą??

Napisano

Wyjazdy do lasu to będzie bajka jeszcze lepiej jak na moim, a asfalty to będzie tak samo jak teraz wszystko zależy od opon bo damper zawsze można zablokować lub utwardzić. Tak samo z przednim amorem chciałbym wykorzystać obecny. Jak już bym miał taki rower to unikał bym asfaltów jak ognia chyba że w większej grupie można wyskoczyć, pozatym takim rodzajem rowerów można jeździć wszędzie , teraz niby mam rower do enduro a zrobiłem ponad 200 km po asfalcie i szczerze powiedziawszy nie ma różnic jak na przykład jechał bym na twoim rowerze, jedyną różnica to przyspieszenie i większy komfort.

Napisano

A wybiera się może ktoś w piątek na masę do Zabrza ? Jacek jedziesz? Doszlifujesz tą Deorkę w terenach koło wysypiska śmieci o ile będziemy na Garminie jechali :icon_mrgreen:

Napisano

W piątek jade do Bytomia w swoich sprawach :) a średnio mi się uśmiecha wracać po 20 z zabrza tym bardziej przez wysypisko :)

Jutro kończe o 14 więc o 18 planuje już z tamtąd wracać pogadaj z Adamem on na takie impry zawsze chętny :)

Napisano

To ja bym się chętnie wybrał na taką setkę tylko dokładniej gdzie mamy jechać, ramy czasowe jak najbardziej odpowiadają.

Kto byłby chętny :icon_question: :icon_question:

Napisano

W sumie nie ważne gdzie pojedziemy ja jadę wszędzie z wami ale Ogrodzieniec to trzeba bardo bardzo uważnie pogodę obczaić. A i jak by trasa biegła nie tylko asfaltami :) .

Napisano

Dla mnie niedziela nie jest najlepszym terminem niestety obowiązki rodzinne trzeba dopełnić może gdzieś w sobotę wyskoczę ale to będzie zależeć od pogody (strasznie już stopy marzną :(:( )

Napisano

Dla mnie niedziela nie jest najlepszym terminem niestety obowiązki rodzinne trzeba dopełnić może gdzieś w sobotę wyskoczę ale to będzie zależeć od pogody (strasznie już stopy marzną :(:( )

No u mnie tylko niedziela wchodzi w grę i to tylko do obiadku :icon_mrgreen: Może jednak wynegocjujesz parę godzinek na jazde ?

Napisano

Andrzej jak planujesz na Klucze się dostać ? Znam fajną trasę przez Okradzionów, Rudy takimi bokami i terenami zwałki Huty. Chyba, że masz inną lepszą propozycję.

PS. O której wyjazd na jutrzejszego tripa. 8:00 plac papieski? Dajcie znać kto jedzie.

Napisano

No to jak nie ma nikt nic przeciwko to możemy jechać moją trasą na Klucze. Po drodze zgarniemy Krzycha ze Strzemieszyc (Krzychu może pod hutą szkła Securit czekaj?). :)

Napisano

Tomek będziecie jechali koło kościoła :icon_question: Jak tak to ja będę czekał przed przejazdem kolejowym, przed podjazdem pod hutę szkła.

http://maps.google.pl/maps?daddr=Jana+Majewskiego&hl=pl&sll=50.313517,19.245086&sspn=0.007043,0.013797&geocode=FQjA_wIdpEkmAQ&vpsrc=0&mra=mr&t=m&z=16

W punkcie B

O której mniej więcej tam będziecie.

Andrzej niestety mam tylko jedną dętkę dobrą jak będzie trzeba to pożyczę :) , ewentualnie mam jeszcze jedną łatkę. :D:)

Napisano

Myślę, że pojedziemy Braci Mierowszewskich i Majewskiego więc siłą rzeczy będziemy przez przejazd kolejowy jechać. Nie wiem ile to może zająć, na 8:20 powinniśmy być spokojnie :)

Andi: Dętke też mam jedną, w dodatku łataną. Ale mam zestaw naprawczy. W ogóle to ostatnio chyba wykorzystałeś limit kapci, więc jutro nie możesz złapać :)

Pisać kto jeszcze jedzie. Krzychu (Kysu), Doms, Gozdi co z Wami ???

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...