Skocz do zawartości

[Sosnowiec] Pobudka,Sosnowiec sie budzi ze snu.

Sokol91

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wybaczcie bo deklarowałem się na 100% a nie jadę. Pogoda mi się trochę nie podoba i zostałem poproszony przez brata by mu pomóc w remoncie, więc wiecie skąd ta decyzja by nie jechać.

Grzegorz, jeśli jutro wybierasz się z nimi to zabierz ten imbusik i przekaż go Krzyśkowi. My się co jakiś czas spotykamy pośmigać więc niech w taki sposób wróci od do mnie.

Napisano

No to udanej wycieczki, ja sobie jutro odbiję. Obawiam się, że teraz nie byłbym w stanie jechać po wczorajszych baletach :icon_mrgreen: Andrzej daj znać czy się wybierasz jutro na jurę bo chętnie bym się dołączył jeżeli tylko pogoda pozwoli :)

Napisano

sorki , wystraszylem sie jednak pogody , jechac przemoczony przez 100km to juz nie jest frajda , a co do kluczyka to sie umowimy i ewentualnie autem Ci go przywioze

Napisano

Myślę jechać na Bukowno-Lgotę-Miękinię dalej na Tęnczyn ale przed odbijamy na niebieski przez Puszczę Dulowską na Trzebinię dalej czarnym do Lgoty i do domciu. Na tej trasie wyszło mi 120km,wszystko zależy od pogody :D startować chcę o 8:00 z placu.

Napisano

Przez Puszczę Dulowską się nie przedzierałem, trasa jak najbardziej odpowiada :) Dzisiaj zrobię tylko lekkie czyszczenie, wymianę suportu (wbiłem już nowe łożyska) i możemy śmigać. Dajcie znać czy ktoś jeszcze się pisze na jutrzejszy wypad.

Napisano

Zapewne Adam się do Was dołączy. Nam dzisiaj udało się uniknąć deszczu miejscami lekko mżyło.

Krzychu jutro gdzieś wyskoczymy popołudniu :icon_question: .

Napisano

Kawałek jechaliśmy tą prasą i odcinki terenowe nie są najgorsze.

Jacek proponuje zwykłe długie spodnie bez większych ociepleń, bardziej zadbaj o klatę tylko bez przesady. :)

Napisano

A ja Wam się moge pochwalić, że dzisiaj sobie kupiłem mapę beskidu taką jak ma Krzychu:P i wiecie co to znaczy?:D hehehe... sprawdzałem dzisiaj napęd i jednak zamiast przerzutki mam krzywy hak...

Napisano

Zapewne Adam się do Was dołączy. Nam dzisiaj udało się uniknąć deszczu miejscami lekko mżyło.

Krzychu jutro gdzieś wyskoczymy popołudniu :icon_question: .

A nie jedziemy z Andrzejem ?

Napisano

O 8:00 na pewno nie będzie 0 stopni :) ICM twierdzi, że jutro będzie bez opadów. Traska akurat w sam raz na niedzielę i bez szaleństw. To kto ostatecznie się wybiera?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...