Skocz do zawartości

[Sosnowiec] Pobudka,Sosnowiec sie budzi ze snu.

Sokol91

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

ktoredy wjezdzaliscie na skrzyczne??

a tak po za tym to fajnie ze wycieczka byla super , mam nadzieje ze wskazowki sie przydaly , jechaliscie cala trase tak jak zaplanowaliscie?

moze sie wybiore z wami w weekend jak gdzies pojedziecie :icon_wink:

Napisano

Jak zrobię heble to też chętnie pojadę :), suport od biedy mogę stary wytłuc do końca :)

Wychylanie do przodu na zjazdach to proszenie się o guza, pierwszy lepszy kamień i można przez kierę przelecieć. Nie polecam takiej techniki pokonywania zjazdów, bo łatwo się w gips wpakować :)

Napisano

Biker, nie śmieszny tylko szczery:D

Tomek, a blokade na korbę już zrobiłeś?:D próbowałeś odpowietrzyć układ? pytałem znajomego i to najbardzie wskazuje zapowietrzenie

Napisano

Biker, nie śmieszny tylko szczery:D

Tomek, a blokade na korbę już zrobiłeś?:D próbowałeś odpowietrzyć układ? pytałem znajomego i to najbardzie wskazuje zapowietrzenie

Napisano

Poszedłem na łatwiznę i kupiłem nowe klamki :) Już dawno chciałem przetestować jak będą pracowały te z Deorki, a kupiłem w miarę tanio komplet. Dzisiaj spróbuje je zalać (przynajmniej tył) i dam znać jak to chodzi.

Napisano

jak w weekend pojedziemy razem gdzieś to się pochwale nowym sekretnym zakupem:P

Krzychu napisz do mnie na gg jak możesz 7641693

Wymieniłeś to kowadło co mamy na przodzie na coś lepszego :) Czy nie rozdrabniałeś się i kupiłeś od razu fulla za kasę ze sprzedanej szosy :icon_mrgreen:

Napisano

Jak chcecie jakąś trasę przygotować to proszę bardzo jestem otwarty na propozycje. Ale można by uderzyć na babią byłby nowy rekord wysokości.

Jak teraz spojrzałem na mapę to jednio dniowa wycieczka na Babią Górę jest nie realna. Z najniższej stacji kolejowej w linij prostej to około 20 km a powrót pewnie jeszcze z raz tyle lub więcej. Trzeba by samochodem bliżej podjechać.

Na sobotnią wycieczkę to Wy zaplanujcie trasę.

Coś wyszperałem w manie. Jedziemy do węgierskiej górki i czerwonym szlakiem lecimy na Grape Martoszkę, Trzy kopce, Palenica, Munczolik Pilsko . Dalej zielonym szlakiem do Skałki Uszczawne Wyżne i zjazd do asfaltu i na czarny szlak który prowadzi na Kotarnice i dalej prosto niebieskim szlakiem do Żywca przez Łazy Jastrzębnice, Wójtowski Wierch, Tokarke i dworzec Żywiec Sporysz

Co Wy na to macie inne pomysły.

Napisano

Orientacja ma tyle że z twoim pomysłem mógłbyś jechać tam na piwo i od razu wracać bo nie było by czasu by coś konkretnego zrealizować na szlakach.

Napisano

Tylko na tej wyprawie nie będzie za wiele czasu na przerwy trzeba by się sprężyć(swój prowiant :) ) żeby wszystko objechać i być w miarę wcześnie domu. Kto byłby chętny na taki wyjazd??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...