Skocz do zawartości

[Sosnowiec] Pobudka,Sosnowiec sie budzi ze snu.

Sokol91

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

oki mam na uwadze... chociaz z weekendami to u mnie kiepsko:)... a tymczasem dzis idem na rowerek i jadem na imielińskie dzićkowice:) bo mnie tam jeszcze nie było:) bede jechac przez jaworzno...a pozniej to sie zobaczy... w sumie tak kolo 17.45-18 powinnam byc pod sosnowieckim balatonem...ale nie wiem jak sie wyrobie ;)

Napisano

Zobaczcie co znalazłem Dolina Mnikowska - Matka Boska

Cała galeria panoram 360' jest też tam zamek Tenczyn, patrząc na niego jestem zły że nie było jak wejść do środka.

Trzeba było łoma spakować jak wyruszałeś na Dolinę w czwartek :) Nie przygotowałeś się odpowiednio :icon_lol:

Andrzej - to może zmiana opcji niedzielnej ? Możemy na żywo zlustrować tą dolinkę.

Napisano

A planuje ktoś dzisiaj jakiś szybki wypadzik w okoliczne tereny? Fajnie by było, jakby taka informacja umieszczana była w wątku z jednodniowym wyprzedzeniem. Wczoraj info odczytałem po fakcie, a miałem ochotę gdzieś wyrypać po robocie, a na samotny wyjazd brakło trochę motywacji :wallbash:

Napisano

A planuje ktoś dzisiaj jakiś szybki wypadzik w okoliczne tereny? Fajnie by było, jakby taka informacja umieszczana była w wątku z jednodniowym wyprzedzeniem. Wczoraj info odczytałem po fakcie, a miałem ochotę gdzieś wyrypać po robocie, a na samotny wyjazd brakło trochę motywacji :wallbash:

to podobnie jak ja, przeczytałem info o 19 jak już wróciłem do domu z samotnego kręcenia. Nie wiem czy dzisiaj się wyrobię bo mam coś do załatwienia. Dajcie znać gdzie zbiórka to postaram sie być ;)

Napisano

to podobnie jak ja, przeczytałem info o 19 jak już wróciłem do domu z samotnego kręcenia. Nie wiem czy dzisiaj się wyrobię bo mam coś do załatwienia. Dajcie znać gdzie zbiórka to postaram sie być ;)

Można coś lajtowego zrobić (np. Pogorię - dawno tam nie byłem :)). Dzisiaj najwcześniej mogę się zebrać na 17:30. Hmm - spotkanie może Orion na Zagórzu. Chyba, że coś ciekawszego zaproponujesz.

Napisano

Ja się dostosuje tylko podajcie godzinę i ostateczne miejsce.

Jak nie będzie ostro lać (właśnie trochę się zachmurzyło w Katowicach) będę pod Orionem na Zagórzu o 17:30. Trasę ustali się na miejscu.

Napisano

Tomku a ty zapewne jedziesz prosto z pracy ? Jeśli tak to umówimy się na rondzie w Mysłowicach, oddam ci lampkę i pojedziemy. Na Pogorii dawno nie byłem, więc chętnie się tam przejadę.

Napisano

Tomku a ty zapewne jedziesz prosto z pracy ? Jeśli tak to umówimy się na rondzie w Mysłowicach, oddam ci lampkę i pojedziemy. Na Pogorii dawno nie byłem, więc chętnie się tam przejadę.

Będę wracał z roboty z tym że zanim uderzę pod Orion muszę o chatę zahaczyć i wrzucić jakieś paliwo (czyt. wczesną kolacje zjeść). Może po prostu się spotkamy pod Orionem (lampkę możesz zabrać ze sobą), żeby nie kombinować?

Jeżeli nie wiesz gdzie jest Orion na Zagórzu to tu jest ściaga: http://www.zumi.pl/namapie.html?Submit=Szukaj&qt=&loc=Sosnowiec%2C+Blachnickiego+4

Napisano

W Katowicach niestety leje, pod znakiem zapytania stoi powrót rowerem z roboty. W razie czego jak mnie nie będzie pod Orionem to znaczy ze rower zostawiłem w pracy.

Napisano

Czy ktoś słyszał może o jakiejś imprezie MTB (prawdopodobnie XC) w Sosnowcu w parku środulskim w tą niedzielę? Doszły mnie słuchy, że ma się odbyć ale nigdzie nic na ten temat nie mogę znaleźć w necie :confused:

Napisano

Deszczu się boisz :D ja wracałem właśnie z roboty i trafiłem na małe gradobicie :)

Masz zdecydowanie bliżej do roboty. 2 razy korbą obrócisz i jesteś w domu :) Na szczęście jak bardzo intensywnie zaczęło padać tak równie szybko ustało. Orion aktualny nadal oczywiście.

Napisano

Czy ktoś słyszał może o jakiejś imprezie MTB (prawdopodobnie XC) w Sosnowcu w parku środulskim w tą niedzielę? Doszły mnie słuchy, że ma się odbyć ale nigdzie nic na ten temat nie mogę znaleźć w necie :confused:

Kurcze nic o tym nie wiem a z chęcią bym się stawił. Jak byś coś się dowiedział to daj znać !

Napisano

Znalazłem adres email do organizatora z 2008, zapytałem o podanie istotnych informacji jeśli w ogóle dalej się tym zajmują lub coś wiedzą na ten temat.

Napisano

na Ślimaku jest rozwieszony banner, że w najbliższy weekend jest wyścig MTB w parku na Środuli, ale jutro dopiero mu się przyjrzę jak będę wracać z roboty i napiszę więcej informacji. A na niedzielę macie w planach jakiś wypad?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...