josh Napisano 31 Grudnia 2009 Napisano 31 Grudnia 2009 Witam Kilka dni temu oddalem Rebe na serwis. Wymiana oleju i ogolny przeglad. Po odebraniu amora kilka razy zauwazylem olej na goleniach gornych w czasie jazdy. Po 3-4 wypadach wyciek ustał. Martwic sie tym, czy tez to efekt zaaplikowania zbyt duzej ilosci nowego oleju? Edit
Mod Team Puklus Napisano 31 Grudnia 2009 Mod Team Napisano 31 Grudnia 2009 Mozliwe ze to było spowodowane olejem na uszczelkach. Skoro po kilku wypadach ustało to tak mi sie wydaje. Nie przejmował bym sie tym do czasu kolejnych znaków.
c1ach Napisano 31 Grudnia 2009 Napisano 31 Grudnia 2009 Potwierdzam, przy montażu powinno się nałożyć na uszczelki trochę jakiegoś smarowidła/oleju, a nadmiar wyłazi na wierzch podczas pierwszych kilku jazd. Identyczną sytuację miałem z fabrycznie nowym amorkiem
tobo Napisano 31 Grudnia 2009 Napisano 31 Grudnia 2009 w czasie rozbierania/składania widelca olej ktory jest w obu goleniach na dnie dostaje się miedzy uszczelki olejowe i kurzowe. potem masz go na zewnatrz, na goleniach.
josh Napisano 3 Stycznia 2010 Autor Napisano 3 Stycznia 2010 Wielkie dzieki za rozwianie wątpliwosci, ominela mnie dzieki temu malo przyjemna reklamacja w serwisie. pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.