Skocz do zawartości

TrekBikeClub !!!

kacu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Bizon! Nie dosc ze masz takie dochody z plantacji pomidorów i nikomu nie chcesz nawet dac pomidorca [ja wiem ze tego mojego to ty zakosiłeś!] to jeszcze kase chcesz od bidnych ludzi wyciagac? ;)

Napisano

Znęca sie nad pomidorami! Zamknąć go! Zrobil z mojego biednego kochanego pomidora przecier! :/ ... Trekowcy kogo wy macie w klubie... i jeszcze za skarbnika??

Napisano

A ja głupi tak gługo po asfalcie jeździłęm na 1,95 tioga .Teraz całekiem inn jazda :D A i znów coś se kupiłem do roweru chyba pierwsza karbonowa cześć .Kapsel do mostka :) Tak pisało że kardonow a tak naprawde to czort to wie :D no ale jakby nie było,to chociaz imitacja jest :D

Napisano

No proszę a ja się zastanwiałem jaki interesik rozkręcić zeby jakieś pięniążki zarabiać , a na przykładzie bizona już wiem ze tylko plantacja pomidorsów :) heh

Tylko czy polskie pomidorki przebiją importowane ziemniaki z Bułgarii ?:D :twisted:

Napisano
Jakich bidnych mają Treki to musza płacić  ;-)

EEEEEEEEEEEEEEE :!: :!: :!: :!:

Jak kupiliśmy właśnie treki to nie mamy jusz kasy. :)

A za co mamy płacić, za to że należymy. :?:

Napisano

Musimy zacząć wiecej pisać :twisted: mamy tylko 13 stron zapisanych (patrząc ze strony gościa) a taki jakiś author ma 18, nie mówiąc o giantowcach (38 ). Z drugiej strony to moze znaczyć że oni w domu siedzą i naprawiają rowerki, a my sobie jeździmy zamiast pisać :mrgreen:

Napisano

No właśnie ja też o takim przypadku nie slyszałem. Moja rama na pewno wytrzymuje uderzenie czołowe w drzewo przy 35km/h :D Kola też, ale amor juz nie wytrzymał :)

Napisano

Ja jka kupowałe rower miałme mieć treka :) ale był zamały i został giant 8) a teraz jest zmodyfikowany :D

A pomidory sa najleprze jak są małe i ze swojej szklarni :P:D:D

Napisano
Ja jka kupowałe rower miałme mieć treka Smile ale był zamały i został giant

za mały? Trek robi ramy od 15,5" do 24". ja bym gianta ani wheelera nie kupil :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...