Skocz do zawartości

TrekBikeClub !!!

kacu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dzieki za odpowiedz. Kupie tez 121mm, pewnie bedzie ok.

I jest ok :)

Przy okazji sie pochwale :wink:

Moj nowy Trek:

dsc002096gp.th.jpg

dsc002111jt.th.jpg

Napisano

A duzy, fakt duzy, ale dla mnie w sam raz - mam 193cm wzrostu.

Jakos ciagle pech mnie przesladuje z tym rowerem :wink: Przedwczoraj w wyniku zle wyreglulowanej przerzutki urwalem jedna szpryche i uszkodzilem kilka innych. Wczoraj urwałem łancuch, a dzisiaj zaliczylem snake'a :wink: Jednakze mimo tych kilku przeciwnosci losu, jestem bardzo zadowolony z roweru :D

• 2 tygodnie później...
Napisano

Witam

Posiadam Trek-a 6500 '05 2,5 sezonu :) osprzet "sklepowy" tylko manetki Deore zmienione na SRAM Attac.

nie zebym pchal sie na sile do klubu ale informuje ze mam Trek-a

i to chyba tyle.

pozdrawiam

Michal

Napisano

Na siłe się nie pchasz, to My na siłę Ciebie wciagamy bo są zaległości ze składkami.

Zrobiłeś chyba błąd. Gdybyś miał zeszłorocznego treka 2,5 sezonu to dzisiaj musiałby być 2007 rok :)

Napisano

fakt moja pomylka 1,5 sezonu :) a co do skladek to poprosze zeznanie finansowe za zeszly rok zatwierdzone przez zarzad Towarzystwa Rekracji Etniczno-Kulturowej :)

pozdrawiam

Michal

• 2 tygodnie później...
Napisano

Witam serdecznie wszystkich członków tego zacnego klubu. :)

Pragnę się tu wpisać, gdyż od poniedziałku jestem bardzo szczęśliwą posiadaczką Treka 4500, tak więc od owego dnia uśmiech z twarzy mi nie schodzi. :D

Osprzęt katalogowy, kolorek grafitowo-czarny, rama 16", śmiga jak marzenie.

Pozdrawiam, Nika. :)

Napisano

No i mnie możecie nareszcie dopisać :D

Kupiłem ostatnio Treka 4300 :blink:

rowerek ma tydzień więc jak na razie nie było jeszcze nic zniemniane :D

Widelec: Gila T6, regulacja twardości, 80mm

Stery: Aheadset Slimstak

Mostek: Bontrager Sport, 25 stopni

Kierownica: Bontrager Crowbar Sport

Sztyca: Bontrager Sport

Piasty: Shimano RM60

Obręcze: Bontrager Camino

Opony: Bontrager Connection Trail, 26x2.0

Manetki: Shimano EF50

Przerzutka przód: Shimano C050

Przerzutka tył: Shimano Alivio

Dźwignie hamulca: Shimano EF50

Hamulce: Tektro V

Korby: SR XCC-150 42/34/24

Kaseta: SRAM PG830 11-32, 8 speed

dsc054371mh.th.jpg dsc054388qk.th.jpg dsc054399vb.th.jpg dsc054408tv.th.jpg

dsc054428rz.th.jpg dsc054460ux.th.jpg dsc054431ef.th.jpg dsc054475cx.th.jpg

Napisano

Uprzejmie donoszę, że już niedługo stane sie posiadaczem treka 1500 ;) Bedzie to ramka z widelcem, kolor team discovery i mam nadzieje ze bedzie ładnie smigac. Przekładam do niego wszystkie "flaki" z Radona Boa LTD. Także moja piła do asfaltu nabierze w końcu uroku :D

Napisano

Witajcie stalem sie posiadaczem treka 4900 i moze dołączycie mnie do grona posiadaczy super sprzetów jezdzi sie super nareszcie sprzet na ktorym mozna posmigac

pozdrawiam wszystkich posiadaczy)) :)

Napisano

To ja też się może zapiszę...

Treczek trochę stary (w tym roku nasza 7-ma rocznica) i mało modernizowany, ale napis właściwy posiada :033:

Pozdrowienia dla Klubowiczów

L.

Napisano

Główny dystrybutor TREKA naszej ukochanej marki utworzyl internetowy Fan Club Treka. Wszystko byloby fajnie gdyby strona dzialala. Nic nie działa. Dla osób zarejestrowanych są zniżki 5%.

Jeśli macie nowy bB to jest tam reklama, tylko nie wiem po co skoro strona nie dziala :035:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...