Skocz do zawartości

[ZLOT] II Ogólnokrajowy międzynarodowy ZLOT Forumrowerowe.org

MarcinGoluch

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

hmmm... no ja np. pamiętam kask Lookas-a 46, pompkę IvanMTB, latającego nabiała, lampkę samoróbkę Ruleza, no i jakoś nic więcej do głowy mi nie przychodzi ;)

Napisano

A co do Alp to tam jednak bylby sie zdal mocniejszy sprzet. Pewnie i mozna w Alpy na jakims sztywnym krosiaczku pojechac ale moim zdaniem to jak wyprawa Malaczem na tor F1 :P

Szacunek...

I.

A ja właśnie okolice Livigno objeździłem na sztywniaku z ledwo działającym amorem, szczątkowymi hamulcami V-brake noname, bez kasku i bez okularów przy kilku dioptriach na minusie, co ograniczało moje pole widzenia do jakichś 70cm przede mną :D I wcale nie przeszkodziło to w zajefajnej zabawie.

A tak w kwestii formalnej - robimy ściepę na tą masażystkę??

Bo właśnie zamierzam kaskę przelewać ;)

Napisano

Nie zapominajmy o:

- Jest keczup?

- A który to keczup?

:P

Dużo było dobrych akcji, w przyszłym roku sądzę że gorzej wcale nie będzie ;)

• Mod Team
Napisano

Nie zapominajmy o:

- Jest keczup?

- A który to keczup?

:P

Dużo było dobrych akcji, w przyszłym roku sądzę że gorzej wcale nie będzie ;)

Taaaaak, to było dobre mało się obiadem nie udławiłem jak mi to opowiadali :D

Napisano

To co jedziemy na zlot ;) połapać się co i jak to jest sztuka wymiękłam przy 4 zakładce :D Muszę odszukać konkrety bo od wielu miesięcy nie miałam czasu wertować forum :P

Teraz siedzę na bezrobociu to nadrabiam czas heh :D obym uzbierała kasę na zlot :D może na dworcu PKP stanę z karteczką zbieram na ZLOT :D

Pozdrawiam :)

Napisano

No Kubusiowa, zbieraj kasę, zbieraj :sorcerer: Może z tym dworcem to nie popadajmy w skrajności... :icon_mrgreen: Tylko tym razem proszę o brak upadków z Twojej strony (jak i innych) :)

Napisano

pracuję nad tym przez cały rok :sorcerer: ostatni upadek dość lekki miałam we wrześniu z RWM koło Ocypla :) a innym razem kumplowi na zjeździe koło Otomina uszkodziłam rękę... wleciał mi w ogon... bo za ostro zahamowałam przed wielką wyrwą na trasie :D więc lepiej za mną nie jechać :D jeszcze żyję :D Złego licho nie bierze :icon_mrgreen: Znalazłam info co do miejsca i kwoty... ale zdzierstwo żeby chcieć od razu 50zł, oby Św. Mikołaj był w tym roku hojny :D...

Napisano

Czy Ty aby próbujesz nas odstraszyć? :icon_mrgreen: I tak Ci się to nie uda.. (o ile wszystko dojdzie do skutku) będziesz skazana na nasze towarzystwo.. :sorcerer:

A co do zbiórki od razu po 5-dyszek - też mi się to nie uśmiecha, ale musimy jak najszybciej zebrać (chyba 600zł) by zabukować durbaszkę dla nas.

Napisano

I tak w czerwcu trzeba by było zapłacić i tak ;) od razu ma się z głowy a fundusz uzbierany do czerwca można przeznaczyć na masażystkę :)

Napisano

A to dobre by było :) W tym roku udało mi się niezłą jazdę jubilatem zrobić, więc sprawa do przemyślenia :)

Jak mniemam grupa z Kalisza zawita na zlocie? ;)

Napisano

Jak sądzę, masażystka będzie jeszcze bardzo poważnie do przedyskutowania ;) sądzę że w okolicach Szczawnicy będzie się dało gdzieś załatwić ten temat na szybko :)

Napisano

Jeszcze chwila i wszystkie jakie będą w okolicy przyjadą do Durbaszki ;)

Ciaskorz, rok temu nikt dowodów nie sprawdzał ;]

Napisano

Taaa Kalisz chyba zawita, ja będę na pewno, może już skończę swój nowy projekt co to mi w głowie się uroił ;)

Jak Ty zabierzesz Jubilata, to ja zabieram Zenit-a 4 :)

A na masażystke też się zrzuce :)

Napisano

Co chcesz sobie zgotować za sprzęcior? :)

Co do Jubilata, musiał bym znaleźć takiego co się nie sypie ;) no i załatwić logistykę transportu dwóch rowerów B) Ale jak proponujesz Zenita do towarzystwa to ciężko odmówić :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...