Rulez Napisano 16 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Typuję z tych, którzy dadzą radę sami wjechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAMIAN24 Napisano 16 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 no to OK, ale wygraną z zakładu dzielimy się po połowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 16 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Ja myślałem że o podjazd idzie jeśli o zjazd idzie to downhillowcy z zeszłego roku by zmietli. A jak by ich nie było to kto wie co by się działo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uszolot10 Napisano 16 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Przykro mi , ale zjazdy z obu tras z Palenicy są nieprzejezdne: wykopane są w poprzek rowy o szerokości ok 1m z rurami nawadniającymi - więc jako takiego zjazdu z Palenicy nie będzie - ale można za to singletrackiem, ale sprawdzę go dopiero na wiosnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 16 Listopada 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 hmmm... Metrowe dziurska... To sie powinno dac przeskoczyc... Sprawdzimy w kwietniu Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAMIAN24 Napisano 16 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 byle nie było dziur powyżej 2.5m bo tych raczej nie da się przeskoczyć(bez wybicia), a tak forum XC/Enduro będzie jeździć jak konkretni zjazdowcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uszolot10 Napisano 16 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 W tym problem, że tam ciężko przeskoczyć z powodu dużego nachylenia. Zresztą - Endurowcy będą mieli przewagę - ale ja nie mam zamiaru dać dup na moim 80mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAMIAN24 Napisano 16 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 no na podjeździe ciężko by było przeskoczyć, ale nachylenie na zjeździe pomaga w skokach(przynajmniej mi) , na 80mm spokojnie dasz rade - skakać da się nawet na sztywniakach, kurcze po tym jak czytam ten temat już się zlotu nie mogę doczekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 16 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Zobaczymy jak towarzystwo bedzie pod gorke cisnac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uszolot10 Napisano 16 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Z blatu:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAMIAN24 Napisano 16 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 na poprzednim zlocie pod górkę wszyscy dawali równo, zwłaszcza w "niby cięższej grupie" więc myślę, że i na tym zlocie nie będzie problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 16 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Będzie ostro też się doczekać nie mogę już. Z resztą rok temu było podobnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 16 Listopada 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Z blatu:D No chyba zes z byczka sfrunal kolego Ja plastikowych kolan nie mam i na razie nie zamiaruje miec. Faktycznie jak pamietam, Palenica do spokojnych goreczek nie nalezy i stromizna jest zdrowa, szczegolnie na zjezdzie do Szczawnicy. Od przeciwnej strony podjazd nie byl jakis szczegolnie meczacy. Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uszolot10 Napisano 16 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Przecież wiesz, że po twoich przykazaniach przerzuciłem się na "maszynkę do mielenia mięska" i już nie podjeżdżam z blatu, tylko ze środkowej:D Żarty żartami, ale niektóre podjazdy ciężko z 2 podjechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 16 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Spoko, Palenicę to możemy w piątek zaliczyć (blisko), a później to jakieś dłuższe wypady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 16 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Co do kolan to polecam ceramiki, nie wycieraja sie tak szybko A znawcow tamtejszej topografii mozna prosic o jakies dane typu przewyzszenie, dlugosc podjazdu, bo nie wiem czy na moich ceramikach wogole warto tam sie pojawiac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uszolot10 Napisano 16 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 http://mtb.webworld.pl/?expander=4:37:2 Z maratonu - ten przedostatni to podjazd na Durbaszkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 16 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 70km i 2655m w pionie - niezle Ja w takim razie zabieram ze soba jakas pielegniarke, ktora bedzie mnie na koniec dnia reanimowac, i zrobi porzadny masaz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 16 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Żeby cię ten masaż do końca nie powalił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 16 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Masaz dopiero postawi .... na nogi. ale fakt sluzby reanimujace beda w potrzebie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekkrakow Napisano 16 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Może składkę podnieśmy o 10zł i będzie na masarzystkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAMIAN24 Napisano 16 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 a może o 150zł podniesiemy i będziemy mieć SPA w cenie, wiecie jak fajnie by było po takiej trudnej wyprawie pójść na basen/masaż/saune etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uszolot10 Napisano 16 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Ej ej ej - to ma być zlot w GÓRACH więc traski będą GÓRSKIE i przewyższenia zresztą też. Nie zcykorzycie chyba:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAMIAN24 Napisano 16 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 kto cykorzy >>> ja tylko daje pomysł co można robić po jeździe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 16 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Ja juz nie bo wplacilem, kurde teraz sie zastanawiam czy to bylo rozsadne do masazystki gotow jestem dolozyc 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.