itr Napisano 1 Marca 2010 Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Dla mnie okazją była korba 105 na oktalink za 25 f. w sklepie normalnie. Chyba dalej są. Ważne, że czarna i stylistycznie będzie pasować. Choć niestety nie do Wichra. W nim to tylko stara Campa, ale brakuje mi lewego ramienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gurek Napisano 1 Marca 2010 Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Jak już itr wszedł na temat wichra to ja swojego kupiłem za 33zł i 33 grosze z widelcem torowym którego nie ma na foto bo poszedł w świat. http://img34.imageshack.us/img34/7500/img0646t.jpg więc jak pęknie to chyba nie aż taka szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 1 Marca 2010 Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Przebiłeś mnie mój kosztował 66 zł ale był cały złoty :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HDbomba Napisano 1 Marca 2010 Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 @itr - nic się nie działo, ale jak omijasz nagle dziury, wchodzisz w ostre zakręty itp, to czuć różnicę na jednym a na drugim rowerze. wracając do tematu - moim najlepszym dealem była wymiana zegarka który mi się już lekko znudził (niezależnie od jego wartości, bo był sporo więcej wart, a kupiłem go za 150zł) na następujący zestaw: Ostre na szosowej ramie crmo, obręcze na szytki mavic, piasty maillard, korby stronglight, pedały pdm520, siodło selle flite, mostek cinelli, za######isty baranek 380mm, hampel acor i klamka bmxowa fishbone + sprzedający dorzucił -korby sugino maxy cross -bullbara corratec -blat asco bmx 42 -skarpetki specialized nowe -siodło specialized -czapkę bell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 1 Marca 2010 Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 ja jedynie widla torowego jakiegos ala colnago pista kupilem za 50zl . c odo piekna rowerów , to tylk ooto mi chodzi w tym sporcie . wali mnie funkcjonalnosc budżet i uzytecznosc , moge go nawet wozic samochodem ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adaasko Napisano 14 Marca 2010 Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 elberet - tajemnicą to żadną - tyle że poprostu nie wiem jaki to był sklep, a ojciec juz nie pamięta. może niektorzy z tematu o polerce pamietają moją piaste shimano - mój diamencik, dostalem ją kieeedyś w kole za darmo, wypolerowalem, chuchałem, głaskałem... przypiliło i... sprzedałem... ale los jak los, pokazał mi, że ja shimano to mam mieć i tak, znów wrociło do mnie shimano - tym razem w lepszym stanie<przed renowacją tamtej> i to na nakrętki - oczywiście za darmo. dobroć+szczypta nieświadomości ludzkiej, i cały dzien morde cieszyłem. chyba nie musze mowic co z nią zrobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
travisb Napisano 14 Marca 2010 Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Mniamuśna piastka Co to za model sh*tmano? Niemal identyczna jak moja Suzue. Swoją drogą niebawem będę się zabierał za wstawienie do tej piasty łożysk maszynowych, więc możliwe, że się pochwalę z przebiegu tego eksperymentu. Czekamy na efekt filcowania ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adaasko Napisano 14 Marca 2010 Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 przyznam, JEST PIĘKNA! bardzo jestem ciekaw jak wrzucisz maszynki, pochwal sie - rozumiem, ze wyrzucasz bieżnie, wtoczyć średnice łozyska, i wbic? suzue kserowało chyba te piasty, jak tak oglądam, bo są naprawde b.podobne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 14 Marca 2010 Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 aatam kołko campa record strada wysoki kolnierz na mavic gp4 - 20zl chyba wiecie co z nim zrobie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elberet Napisano 14 Marca 2010 Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 sprzedasz na allegro z dopiskiem OSTRE KOŁO gp4 to pod szytke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 14 Marca 2010 Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 tsja pod szytke , ta sprzedam z dopiskiem ostre koło tatatatatatata może , ale najpierw tchne w nią nowe życie kams customs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elziomallo Napisano 11 Maja 2010 Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Przednia piasta Miche Team kupiona dziś za 8zł ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 4 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 cinelli 1a stare logo za 2zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aurox Napisano 20 Września 2010 Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Co by nie zakładać nowego tematu spytam tutaj. Czy warto kupić blat szosowy Shimano Dura Ace 44T aluminiowy, nowy, zafoliowany, made in Japan? Kosztuje 75 złotych. Proszę o szybką odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 20 Września 2010 Udostępnij Napisano 20 Września 2010 a po co ci ? szosowy za taka fortune ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papista Napisano 20 Września 2010 Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Swego czasu za 100 chodziły na aledrogo, ale ja kupiłem za 75 ambrosio torowe razem z korbą, więc okazja to będzie średnia. Cena rynkowa, i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aurox Napisano 21 Września 2010 Udostępnij Napisano 21 Września 2010 a po co ci ? szosowy za taka fortune ? powieszę sobie na ściane @papista dzieki za odpowiedz, dziś rano jeszcze raz pogoglowałem i mam to http://www.sklep.bik...roducts_id=1842 jednak z drugiej strony na allegro jest jedna taka sama jaką szukam (44z) za chyba 80 zł. Czyżby duracz duraczowi nierówny?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papista Napisano 21 Września 2010 Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Ludzie różne rzeczy mają, może ktoś z japońskiej wyprzedaży przywiózł, cholera wie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaRozpruwacz Napisano 21 Września 2010 Udostępnij Napisano 21 Września 2010 To sa zupelnie rózne blaty, te co chodza na allegro po 80 dych to DA 7400 chyba, na 8 rzędow. Do ostrego jak znalazl, bo mozna go zalozyc do pajaka uzywajac normalnych srub do blatow. Nie sadze zeby to bylo drogo jak za fabrycznie nowy blat DA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 21 Września 2010 Udostępnij Napisano 21 Września 2010 ok ok ok ok , ale do ostrego taki blat ? rozumeim ze do ostrego a nie do szosy? za 110 shipped z USA kupilem nowy torowy blat T.A competition Track , mysle ze byla okazja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aurox Napisano 21 Września 2010 Udostępnij Napisano 21 Września 2010 do ostrego, jak zobaczyłem ten blat (co dałem w linku) za 470 złotych to myślałem że to okazja. Okazało się, że średno trafiona okazja, ale zawsze okazja:icon_cool: Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaRozpruwacz Napisano 21 Września 2010 Udostępnij Napisano 21 Września 2010 No to juz nie rozumiem, po co wyszukujesz blaty DA za 5 stow? Ja bym bral ten z allegro, to dobry blat, sam taki katuje, co prawda kupilem duzo taniej, ale nadal 80 to nie jest chyba jakas tragedia? @kaemes - wiadomo ze to nie to samo co torowy, ale zawsze calkiem porzadny kawalek durasia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aurox Napisano 21 Września 2010 Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Poszedłem do sklepu powiedziałem ze chce blat, sprzedawca na to ze ma tylko duracza za 75 zł i ze to okazja. Ja na to ze przyjde jutro, a po powrocie do domu szybko na kompa sprawdzic czy sprzedawca nie robi mnie w ch**a. Pobieżnie przejrzałem wyniki google i nic wiec napisałem na forum. Googlując dogłębnie wynalazłem blat DA za 5 stów. Zdziwiła mnie ta różnica w cenach, napisałem znów na forum. Kupiłem za 7 dych blat w sklepie lecz dalej dziwi mnie ta różnica, dowiedziałem się że prawdobodobnie mam model 7400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaRozpruwacz Napisano 21 Września 2010 Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Na 100% to 7400, 8 rzedow, pisalem Ci juz. Ta edycja Dura-Ace cieszy sie slawa bardzo trudnej do zajechania. Ten blat za piec stow to chyba 7900, pusty w srodku. Roznica jest kolosalna jesli chodzi o technologie, wiec roznica w cenie nie dziwna, poza tym na ten blat, ktory kupiles, byla wyprzedaz w Shimano. Edit: no i jeszcze jeden to maly a drugi duzy blat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aurox Napisano 21 Września 2010 Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Na 100% to 7400, 8 rzedow, pisalem Ci juz. Ta edycja Dura-Ace cieszy sie slawa bardzo trudnej do zajechania. Ten blat za piec stow to chyba 7900, pusty w srodku. Roznica jest kolosalna jesli chodzi o technologie, wiec roznica w cenie nie dziwna, poza tym na ten blat co kupiles byla wyprzedaz w Shimano. Pisząc ,,dowiedziałem się'' miałem na myśli że ty mi napisałeś Wielkie dzięki że mi to poukładałeś teraz już wiem to co chciałem wiedziec, poprostu wcześniej nie wiedziałem ze shimano nazywa grupy osprzętu nie tylko słownie (sora, ultegra) ale też numerycznie jak w przypadku duracza 7400 czy 7900 pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.