Bizon Napisano 24 Września 2009 Napisano 24 Września 2009 Jak pogoda dopisze to się zjawie ,ale tylko popatrzeć.Miło pooglądać ludzi ścigających się po kartoflisku Klik
@lek Napisano 6 Października 2009 Napisano 6 Października 2009 Ja już się zapisałem Jak pogoda dopisze, to zjawie się rano w sobotę na starcie
Kuku Napisano 7 Października 2009 Napisano 7 Października 2009 jeśli pogoda dopisze, to też się zjawię - mam już kompletne roztrenowanie, ale blisko, więc wypada wpaść
@lek Napisano 10 Października 2009 Napisano 10 Października 2009 I po wyścigu Temperatura około 7 stopni, deszcz i mase błota Wynik też mnie zadowala - 5 w Masters A (nr. 35)
Kuku Napisano 10 Października 2009 Napisano 10 Października 2009 taaa, rzeczywiście, pogoda dziś dopisała... 6. miejsce w Juniorach i 25km powrotu do domu przemoczonym i zmarzniętym, to lubię Nr 67
@lek Napisano 10 Października 2009 Napisano 10 Października 2009 Współczuję tego powrotu w tym zimnie, minie powrót 7km prawie powalił z bajka Trząsłem się jak galareta
Bizon Napisano 11 Października 2009 Autor Napisano 11 Października 2009 Gratulacje .PaVLo. Ukradłeś go czy wygrałeś .Pogoda rzeczywiście nie dopisała chodź rzadko kiedy dopisuje w tym wyścigu.Ja oczywiście nie byłem
.PaVLo. Napisano 11 Października 2009 Napisano 11 Października 2009 Wywalczyłem , ale nie sądziłem, że się uda, bo w tym tygodniu tylko raz trenowałem
.PaVLo. Napisano 11 Października 2009 Napisano 11 Października 2009 W ogóle to miałem nie jechać, bo nie specjalnie mi się chciało, jednak skusiłem się. Po starcie jechałem chyba piąty, potem wskoczyłem na 4 i tak do czwartego okrążenia gdzie wyprzedziłem zawodnika na kolarce i do końca rywalizowałem już tylko z zawodnikiem NR42, którego na ostatnim odcinku na długiej prostej po wale ochronnym wyprzedziłem cisnąć ponad 30km/h w błocie, jak sie okazało na mecie, to walczyłem o drugie miejsce, a sądziłem, że jestem pierwszy, wyprzedził mnie zawodnik z Ostravy siwyex chyba pogoda cie wystraszyła
mariuszk Napisano 11 Października 2009 Napisano 11 Października 2009 Ja skończyłem 4 w elicie . Przez dłuższy czas jechałem na podium, ale z każdym okrążeniem trasa stawała się coraz bardziej rozjeżdżona i moja zimówka/przełajówka nie dała rady. Jak by było sucho i twardo to mysle że mógłbym powalczyć o zwycięstwo, trudno w końcu to są przełaje . Mimo wszystko wyścig był bardzo fajny.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.